Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 31/01/2015

 

Όπως μας ενημέρωσαν τις προηγούμενες μέρες δύο αστυνομικοί (αναγνώστες του Policenet) που υπηρετούν στις Ομάδες ΔΙΑΣ του Πειραιά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία τους λόγω του μεγάλου αριθμού μη λειτουργικών δικύκλων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, σε βαθμό που πλέον αδυνατούν να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους.

Χαρακτηριστικά ο ένας εκ των δύο αστυνομικών που μας έστειλαν μηνύματα στη σελίδα του Policenet στο Faceboοk, αναφέρει πως για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά έχουν διατεθεί πάνω από 135 μηχανές στην Ομάδα ΔΙΑΣ. Από αυτές όμως λειτουργικές είναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 30.

Επίσης από τα 6 περιπολικά που έχουν διατεθεί στις εν λόγω υπηρεσίες (για προσαγωγές και λοιπές ανάγκες), σε λειτουργική κατάσταση είναι μόνο τα 2.

Απότέλεσμα των ανωτέρω είναι τα ελάχιστα οχήματα που εξακολουθούν να κινούνται, να επιβαρύνονται ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και οι αστυνομικοί πολλές φορές να μην έχουν μηχανές,  για να εκτελέσουν υπηρεσία!!

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση, που πρέπει να αντιμετωπίση η νέα κυβέρνηση.

Υπενθυμίζουμε πως καλές είναι οι μεγάλες εξαγγελίες και οι μακρόπνοες πολιτικές κατευθύνσεις, όμως ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

 

Όσοι έχουν επιπρόσθετες πληροφορίες για προβλήματα στον εξοπλισμό της ΕΛ.ΑΣ. τόσο στην περιοχή του Πειραιά όσο και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας μπορούν να μας τα αποστείλουν.

Μόνο αν αναδείξουμε τα προβλήματα, θα δωθούν γρηγορα και οι αναγκαίες λύσεις!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis