Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:58 | 27/02/2022

Σε μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του προσωπικού του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαλαμίνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 4ου ΠΣ στο Κερατσίνι  παρουσία των υπαλλήλων ,του Σεβασμιωτάτου π.Γερβασιου ,του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πειραιά Αρχιπυράρχου κ. Αναστάσιου Βασιλείου και του Πυράρχου κ. Χρήστου Καλογερόπουλου .

Με την ευχή προς όλους να έχουν υγεία ψυχής και σώματος και η χρονιά που διανύουμε να φέρει όσο το δυνατό λιγότερα, σε σχέση με πέρυσι, δυσάρεστα συμβάντα ο διοικητής της υπηρεσίας Αντιπύραρχος κ.Παναγιώτης Αράπης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. 

 Υγεία, δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίζουν με ιδιαίτερο ζήλο την αποστολή τους, στο  δύσκολο έργο που επιτελούν για την κοινωνία και τους πολίτες ήταν οι ευχές  της Περιφερειακής Διοίκησης Πειραιά αλλα και του Προισταμένου του κλιμακίου Σαλαμίνας Πυραγού κ.Κων/νου Κουρκούτη .

Στο τέλος της κοπής της πίτας βραβεύτηκαν για την πολυετή και ευδόκιμη υπηρεσία τους ο Πυραγός κ. Κώστας Κουρκούτης και ο  Ανθ/γος κ. Γιώργος Παπαλυμπέρης

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος των Πυροσβεστών Αττικής κ. Παναγιώτης Ψαλτάκος όπου μαζί με τους συναδέλφους του αντάλλαξαν ευχές , συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και απόλαυσαν τα εδέσματα που υπήρχαν μιας και το πρόσταζε η μέρα της Τσικνοπέμπτης.

  Δείτε το φωτορεπορτάζ του Κων/νου Σεβαστιάδη:

Μπορεί να είναι εικόνα κέικ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis