Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:22 | 13/12/2015

Με μεγάλη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο την υπόθεση της επίθεσης με χειροβομβίδες σε γνωστή επιχείρηση πριν από λίγες ημέρες. 

Λίγο μετά τις 2 το βράδυ άγνωστα άτομα ρίχνουν στον προαύλιο της επιχείρησης χειροβομβίδες και στη συνέχεια γίνονται "καπνός". Από την έκρηξη, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές ωστόσο οι περίοικοι άκουσαν το θόρυβο και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, μιλούν για μία διαμάχη ανάμεσα σε δύο πρώην συνεταίρους, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που παρ' ολίγον να ανατιναχθεί, να φωτογραφίζει τον ηθικό αυτουργό. 

Αυτό που προσπαθούν οι αστυνομικοί είναι να φτάσουν στα ίχνη των φυσικών αυτουργών και όπως φαίνεται, αυτό δεν θα αργήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώην συνεταίροι που τα "έσπασαν" έχουν δημιουργήσει μία κακή σχέση μεταξύ τους, με αρκετές συνέπειες. Μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε πέσει ξανά "θύμα" επίθεσης από αγνώστους οι οποίοι δεν δίστασαν να βγάλουν τα όπλα και να πυροβολήσουν τις εγκαταστάσεις. 

Το γεγονός και μόνο ότι κάποιοι προσπάθησαν να προκαλέσουν ζημιές με χειροβομβίδες, στην συγκεκριμένη επιχείρηση, κάποιες εκ των οποίων βρέθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ανησυχεί τους αστυνομικούς καθώς τέτοια περιστατικά δεν καταγράφονται συχνά. 

 

http://www.ekriti.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis