Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 02/12/2014

 

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη διαταγή του Α.Ε.Α. που ζητούσε επιτακτικά και άμεσα  την ενίσχυση της Α.Δ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  με δέκα αστυνομικούς προερχόμενους από την Γ.Α.Δ.Θ.

    Η αιφνιδιαστική αυτή διαταγή που για πρώτη φορά ζητάται ενίσχυση από Θεσσαλονίκη για νήσο του Β. Αιγαίου και συγκεκριμένα τη Μυτιλήνη δημιουργεί πολλά αναπάντητα ερωτηματικά  τόσο για τον τρόπο που εκδόθηκε όσο και για τη γενικότερη στρατηγική που εξυπηρετεί.
  

 Από την άλλη μεριά, η Ένωση μας ενημέρωσε άμεσα τόσο τον επιθεωρητή Β. Ελλάδος κ. Κατριαδάκη Εμμανουήλ όσο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης  κ. Χόνδρο Βάϊο. Ταυτόχρονα, ενημερώθηκε και ο συνεργάτης του κ. Υπουργού κ. Δημόπουλος Νικόλαος για την ανωτέρω εξέλιξη. Οι επαφές αυτές είχαν ως άμεση συνέπεια η Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης να ενισχύσει από την μεριά της με τρεις συναδέλφους αντί για δέκα σε περίπτωση μη εξεύρεσης επιθυμούντων πράγμα που ήταν πολύ πιθανό λόγο της χρονικής συγκυρίας .
  

 Ευχαριστούμε θερμά τους ανωτέρω  για την αρωγή που προσέφεραν και τη κατανόηση που επέδειξαν. Ελπίζουμε ότι με τη συνδρομή του άξιου Αρχηγού μας το μέτρο αυτό να διακοπεί και αν συνεχιστεί να πραγματοποιείται με καλύτερο προγραμματισμό και ενισχύσεις από τις Α.Δ. πανελλαδικώς."


Μετά τιμής,
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ

 

http://www.bloko.gr
.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis