Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 24/01/2016

Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής Τζέιμς Κλωντ Λέσι σε ορεινή καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής βάζοντας τέλος στο μαρτύριο για τον πεντάχρονο γιο του Φοίβο ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του και στο πλάι του βρίσκεται ήδη ο παππούς του. Ο Λέσι  στις αρχές του μήνα σκότωσε τη σύζυγό του στην Ορμύλια και στη συνέχεια διέφυγε αρπάζοντας τον  γιο τους.  

18 μέρες στον τόπο του εγκλήματος 

Ο Λέσι φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος και για 18 μέρες κρυβόταν σε καλύβες στην συγκεκριμένη περιοχή, κινούνταν στον τόπο του εγκλήματος. Αυτή ήταν η περιοχή που είχε βρεθεί ένα μηχανάκι το οποίο φαίνεται να είχε χρησιμοποιήσει. 

Τον είδαν Αλβανοί εργάτες 

Αλβανοί εργάτες που πήγαν να κλαδέψουν τις ελιές του ελαιώνα όπου βρίσκεται η καλύβα τον είδαν μαζί με το παιδί και ειδοποίησαν οικογένεια, κατοίκους και αστυνομία. Αμέσως έφτασε η αστυνομία οπότε και συνελήφθη.

Τι λέει ο συζυγοκτόνος 

Ο Λέσι λέει ότι πήγε τα ξημερώματα στην συγκεκριμένη καλύβα, η οποία απέχει 2 χιλιόμετρα από την Ορμύλια, και ότι είχε κάνει απόπειρα να φύγει από τη Θεσσαλονίκη αλλά υπήρχαν μπλόκα παντού. Την συγκεκριμένη καλύβα την είχαν ξαναψάξει οι αστυνομικοί χωρίς αποτέλεσμα αφού ο δράστης μετακινούνταν. 

 

Η τυφλή ζήλια για την πρώην συζυγό του

Η τυφλή ζήλια που έτρεφε για την 41χρονη πρώην σύζυγό του είναι, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αιτία της στυγερής δολοφονίας που έγινε στην Χαλκιδική από τον 34χρονο Αλβανό L.J.

O 34χρονος δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ με έξι μαχαιριές, άρπαξε τον 5χρονο γιο τους και εξαφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με την 41χρονη διαρκώς έβρισκε αφορμές για καυγάδες, καθώς ποτέ δεν αποδέχθηκε το χωρισμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να ζει ένα δράμα, το οποίο επηρέαζε και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 5 και 7 ετών. Ο Αλβανός έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για παραβιάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ο συζυγοκτόνος αναζητείται από πλήθος αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με πρωταρχικό στόχο των Αρχών να είναι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του 5χρονου παιδιού που έχει μαζί του. Η φωτογραφία του δράστη έχει δοθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν στους μεθοριακούς σταθμούς προκειμένου να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας. Από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή της Ορμύλιας διέφυγε μαζί με το παιδί με ταξί.

 

 

 

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis