Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:32 | 14/05/2017

Ολη τη νύχτα συνεχίστηκαν οι έρευνες της πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων ατόμων στο τρένο που εκτροχιάστηκε, στο Αδενδρο Θεσσαλονίκης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι από τα συντρίμμια της αμαξοστοιχία ανασύρθηκαν δύο άτομα που ήταν θανάσιμα τραυματισμένα και απεγκλωβίστηκαν επτά τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά, στην επιχείρηση διάσωσης μετείχαν 65 πυροσβέστες με 27 οχήματα και ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, ενώ στο σημείο του δυστυχήματος παραμένουν οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

«Άμεση κινητοποίηση πραγματοποίησε η Υπηρεσία μας, στις 21:40 χθες, έπειτα από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Άδενδρο του νομού Θεσσαλονίκης. Κατά την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων, από τα συντρίμμια της αμαξοστοιχίας, ανασύρθηκαν δύο (2) θανάσιμα τραυματισμένα άτομα, απεγκλωβίστηκαν επτά (7) τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ διασώθηκε μεγάλος αριθμός επιβαινόντων. Στην επιχείρηση διάσωσης έλαβαν μέρος 65 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 27 οχήματα και ένας διασωστικός σκύλος από Υπηρεσίες του νομού Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών, οι οποίες τέθηκαν σε επιφυλακή.

Οι έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ στον τόπο του συμβάντος παραμένουν οκτώ (8) πυροσβέστες με τρία οχήματα».



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis