Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 05/01/2022

Αυτή την ώρα ο δράστης της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή και απολογείται για τα αδικήματα που τον βαρύνουν

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του 34χρονου Αιγύπτιου που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφο του στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Πλέον ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δύο κακουργήματα καθώς εκτός από απόπειρα ανθρωποκτονίας, νωρίτερα του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για το κακούργημα της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων.

Αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή και απολογείται για τα αδικήματα που τον βαρύνουν.

Η 31χρονη πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου περιέγραψε χθες στον ανακριτή όλα όσα βίωσε από τον δράστη εκφράζοντας τον φόβο εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

Η ίδια μετά το τέλος της κατάθεσής της είπε στους δημοσιογράφους:«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis