Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 06/01/2022

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 34χρονος δράστης της ομηρίας και του άγριου ξυλοδαρμού σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Ο 34χρονος, που τώρα δηλώνει μετανιωμένος, αντιμετωπίζει το κακούργημα της αρπαγής, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μετανιωμένος δηλώνει ο 34χρονος Αιγύπτιος, που παραμονή Πρωτοχρονιάς σκόρπισε τον τρόμο στον Άγιο Παντελεήμονα. Με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπό της η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου βρισκόταν από νωρίς στα δικαστήρια, περιμένοντας να μάθει, αν ο άντρας που την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες και την ξυλοκόπησε βάναυσα, θα προφυλακιστεί.

Η ίδια δήλωσε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπε συνεχίζει να φοβάται μη στείλει κάποιον άλλον και γίνει κάτι.

Ο δράστης της ομηρίας και του άγριου ξυλοδαρμού οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του για δύο κακουργήματα, την αρπαγή και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της άτυχης κοπέλας, καθώς ο εισαγγελέας αναβάθμισε το κατηγορητήριο με συμπληρωματική ποινική δίωξη.

Τι υποστήριξε ο Αιγύπτιος στην απολογία του

«Μόνο τη χτύπησα. Ήμουν πολύ εκνευρισμένος, γιατί δε βρεθήκαμε με τη σύντροφο μου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκείνη βγήκε μόνη της, δεν απαντούσε στις κλήσεις μου και ανέβαζε βίντεο στο Facebook από την έξοδο της, γεγονός που με στεναχώρησε. Δηλώνω μετανιωμένος για την πράξη μου και ζητώ συγγνώμη».

Ο δικηγόρος του θύματος, Κωνσταντίνος Γώγος, δήλωσε ότι «η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έκανε το ανθρώπινο, να αυξήσει την ποινική δίωξη με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας».

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με διορισμένο δικηγόρο από την ανάκριση. Ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδήγησε πίσω στη ΓΑΔΑ για να πάρει το δρόμο της φυλακής.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis