Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 19/12/2021

Στη συμβολή της Ακομινάτου με την Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, το βράδυ της Παρασκευής (17/12) πολίτες εντόπισαν αιμόφυρτο 16χρονο Πακιστανό και ενημέρωσαν πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών σε περιπολία στον τομέα του κέντρου της Αθήνας. Ο ανηλικος Πακιστανός έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά, στην ωμοπλάτη, στο κεφάλι και στο στήθος, θύμα ληστείας απο τρείς ομοεθνείς του οι οποίοι του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο .

Οι πολιτες επιχείρησαν να παράσχουν τις Πρώτες Βοήθειες στον τραυματία ωστόσο η αιμορραγία που του προκάλεσε το μαχαίρι ήταν ακατάσχετη και επενεβησαν τα πληρώματα της ΔΙΑΣ, πιστοποιημένοι διασώστες και στη συνέχεια σε συνοδεία στο ασθενοφόρο, μετέφεραν τον ανήλικο Πακιστανό στο ΚΑΤ. Η συνδρομή τους, ήταν καθοριστική καθώς ο τραυματίας, θα κατέληγε αν δεν τον εντόπιζαν οι πολίτες και δεν συνένδραμαν οι Αστυνομικοί, λογω της ακατάσχετης αιμορραγίας στα τραύματά του.

Για τη ληστεία με τραυματισμό σχηματίσθηκε δικογραφία και οι δράστες αναζητούνται.

Πηγή:  nantiareport.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  "Ένας συνάδερφος μας αν δεν φορούσε αλεξίσφαιρο, θα είχε πάθει ζημιά" - Aστυνομικός εξιστόρησε όσα έζησε σε αποτροπή γυναικοκτονίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis