Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:13 | 16/01/2015

 

Οργή έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει μία δασκάλα σε παιδικό σταθμό να κακοποιεί ένα μικρό κοριτσάκι, επειδή αρνείται να φάει.

Η υπόθεση ερευνάται αλλά δυστυχώς δεν είναι η μόνη.

Η αστυνομία δήλωσε πως το μικρό κοριτσάκι αρνήθηκε να φάει kimchi, ένα παραδοσιακό φαγητό με ξινό λάχανο στον παιδικό σταθμό όπου φοιτούσε. Μετά από πίεση της δασκάλας, το κοριτσάκι αναγκάζεται να φάει λίγο, αλλά στη συνέχεια το φτύνει. Τότε η δασκάλα το χαστουκίζει, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Το παιδάκι αφού μένει για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητο, στη συνέχεια σηκώνεται, παίρνει το κουτάλι και τρώει μια μπουκιά.

Άλλα παιδιά που φαίνονται στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος, μένουν ακίνητα.
Η δασκάλα ανακρίθηκε από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη. Η αστυνομία φοβάται πως αυτό δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση σε αυτό τον παιδικό σταθμό, που βρίσκεται σε απόσταση μίας ώρας από την Σεούλ. Όπως δήλωσαν αστυνομικοί στο CNN, μετά την έρευνα που ξεκίνησε την Δευτέρα, έχουν αναφερθεί άλλες τέσσερις περιπτώσεις βίας.

Οι μητέρες των παιδιών ξεκίνησαν μία διαμαρτυρία έξω από τον σταθμό κρατώντας μία πινακίδα που γράφει «όχι στη βία των παιδιών, όχι στην παιδική κακοποίηση».

Μία απολογητική πινακίδα έχει αναρτηθεί στην πόρτα του παιδικού σταθμού, το οποίο είναι πλέον κλειστό.
Η δασκάλα δεν έχει κατονομαστεί, αλλά οι οργισμένοι πολίτες ζητούν μέσω διαδικτύου την δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Μια παρόμοια περίπτωση στην ίδια περιοχή καταγράφηκε και πάλι σε κάμερα τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας. Το δίκτυο ΥΤΝ αναφέρει πως ένας δάσκαλος πέταξε το παιδί στο πάτωμα επειδή δεν ήθελε να κοιμηθεί στον παιδικό σταθμό. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ακόμη υπό έρευνα.

 

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis