Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 25/03/2022

Στο χωριό Mala Rogan, στην περιοχή του Χάρκοβο στην βορειοανατολική Ουκρανία, ένα ρωσικό ελικόπτερο «χτύπησε» τις δικές του θέσεις, καταστρέφοντας μεγάλο μέρος των δυνάμεων του, όπως ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής της Περιφερειακής Στρατιωτικής Κρατικής Διοίκησης του Χάρκοβο, Oleh Synegubov στο Telegram.

«Οι Ρώσοι κατακτητές στην περιοχή του Χάρκοβο υπέστησαν άλλο ένα φιάσκο. Και μάλιστα από τους εαυτούς τους. Το πρωί, ένα ρωσικό ελικόπτερο επιτέθηκε σε δικές του θέσεις και κατέστρεψε έναν τεράστιο αριθμό προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των δυνάμεων κατοχής στο Malaya Rogan», έγραψε ο Synegubov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συγκεκριμένες δυνάμεις ήταν που βομβάρδιζαν συνεχώς την πόλη του Χάρκοβο με πυροβολικό και πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών.

«Ελπίζουμε ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία περίπτωση αυτοκαταστροφής» από τους Ρώσους κατακτητές», κατέληξε ο Ουκρανός αξιωματούχος.

Όπως ανέφερε η Ukrinform, σήμερα, 24 Μαρτίου, ένα ρωσικό drone και ένα άλλο μαχητικό-βομβαρδιστικό Su-34 καταστράφηκαν στην κατεύθυνση του Χάρκοβο από τις δυνάμεις αεράμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Επίσης, 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν καθώς έκαναν ουρά για ανθρωπιστική βοήθεια στο Χάρκοβο στην Ουκρανία, όταν ρωσικά στρατεύματα βομβάρδισαν ένα κοντινό κτίριο. Τη νύχτα της 23ης προς την 24η Μαρτίου, τα ρωσικά στρατεύματα εκτόξευσαν πυραύλους στο κέντρο του Χάρκοβο από τη Μαύρη Θάλασσα.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis