Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:20 | 09/02/2015

 

Δημοσιεύουμε επιστολή αστυνομικών που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.

Βρισκόμαστε σε Παγκόσμιο Οικονομικό Πόλεμο, παράλληλα, το σύστημα της παγκόσμιας ασφάλειας έχει αποδυναμωθεί και δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα είναι σε θέση να διαφυλάξει τον κόσμο από τις αναταραχές.

Όσο η κατάσταση αυτή θα υφίσταται, όσο η κατάσταση αυτή θα κλιμακώνεται, οι επιλογές από κάποιους, στην χρήση της ωμής βίας θα αυξάνονται κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο νέων σοβαρών συγκρούσεων που αφορούν τις παγκόσμιες δυνάμεις.

Πριν φτάσουμε όμως σε αυτό το στάδιο (ελπίζουμε ποτέ) οι δομές που «στηρίζουν» στο επίπεδο αυτό την «αντιπαράθεση» θα έχουν «εξαπολύσει» όλες τις μορφές ωμής βίας που ελέγχουν και διαθέτουν.

Η νέα αρχιτεκτονική που διαφαίνεται να σχηματοποιείται στην Ε.Ε. και που επιβεβαιώνεται με την πρωτοκαθεδρία στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις του Ισπανικού πολιτικού κόμματος Podemos, αλλά, και της γενικότερη τέτοιας τάσης, η δυναμική της οποίας είναι αξιοσημείωτη στα «Νότια» της Ε.Ε. , έχει «κινήσει την προσοχή» της παγκόσμια κοινότητας που εστιάζει στην περιοχή και στην περιοχή μας.

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπέρα ….

Ο λαός λοιπόν, θα πει ΝΑΙ σε αυτήν την εξαίρεση από το νέο μοντέλο της «λιτής ζωής » που φαίνεται να υιοθετείται στην Ελλάδα, γιατί διαισθάνεται και κατανοεί.

Ο κ Υπουργός και ο κ Αναπληρωτής Υπουργός ΔΕΝ θα πρέπει να δεχτούν αυτή την μείωση στην ασφάλεια του πρωθυπουργού, ακόμα και εάν αναγκαστούν σε παραίτηση.

Δυστυχώς η οπτική μας σε αυτό τον Τομέα αστυνόμευσης μας υποδεικνύει «την αναγκαιότητα αυτή» την αιτιολογική βάση της οποίας μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο κάθε αστυνομικός.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis