Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:49 | 25/05/2020

Ο αμερικανικός στρατός πραγματοποίησε μερική επανέναρξη των στρατιωτικών γυμνασίων του στην Ευρώπη, που ανεστάλησαν λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, αλλά σε μειωμένο σχηματισμό.

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη πραγματοποιώντας μία, μικρής κλίμακας, άσκηση με πτητικά μεταφορικά μέσα. Ο αμερικανικός στρατός ενισχύει την εκπαίδευση αεροπορικών επιθέσεων χρησιμοποιώντας μοναδικές τεχνικές, οι οποίες συνδυάζουν τη χρήση ελικοπτέρων με μονάδες πεζικού στο έδαφος για τη γρήγορη μετακίνηση στρατευμάτων και εξοπλισμού.

Η άσκηση θα διαρκέσει αρκετές ημέρες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας οι εκπαιδευτές έδειξαν στους στρατιώτες πως να δένουν σωστά και με ασφάλεια τον εξοπλισμό εδάφους ώστε αυτός να μεταφερθεί με ελικόπτερο.

Η μεταφορά εξοπλισμού με ελικόπτερα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος μεταφοράς εξοπλισμού όπου οι δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι για τα στρατιωτικά φορτηγά.

«Όλα τα προληπτικά μέτρα που σχετίζονται με την Covid-19 θα ληφθούν για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων ενόπλων δυνάμεων και του τοπικού πληθυσμού», υπογραμμίζεται.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis