Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 28/08/2017

Αυτοψία στο χώρο του δημοτικού καταστήματος Μεσαγρού, που έχει προταθεί προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού, έκανε την Παρασκευή ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, ταξίαρχος κύριος Αριστείδης Φουτάκης και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κύριος Αθανάσιος Καραγιάννης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε χθες στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης ο χώρος κρίθηκε κατάλληλος.

[custom:google-ads]

Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε έρθει με έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού στις 15 Ιανουαρίου 2016, ενώ νωρίτερα η αναστολή λειτουργίας του σταθμού συζητήθηκε σε διάφορα επίπεδα. Ήδη από τον Μάιο του 2015 η Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού είχε συνεδριάσει αποφασίζοντας την κάθετη διαφωνία της με την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού, ενώ είχε προτείνει την διάθεση χώρου του δημοτικού καταστήματος.

Με στόχο την επισημοποίηση αυτής της απόφασης, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού θα συνεδριάσει την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 18:00. Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

www.aeginaportal.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis