Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 01/01/2017

Συχνά ακούμε για ιστορίες ενστόλων ανά τον κόσμο που αποτελούν παράδειγμα με τις αξιέπαινες πράξεις τους για όλους μας!

Πρόκειται για πράξεις αγάπης κι ανδρείας!

Πράξεις αυτοθυσίας!

Πράξεις ανθρώπινες!

Πράξεις ενστόλων!

Πράξεις που τις ακούμε και νιώθουμε θαυμασμό!

Πράξεις που όμως γρήγορα ξεχνάμε!

 

Το policenet.gr σας παρουσιάζει σήμερα-όπως κάθε Κυριακή- μια τέτοια ιστορία, μια τέτοια αξιοθαύμαστη ένστολη πράξη αγάπης κι ανδρείας, ώστε να θυμόμαστε και να τιμούμε πάντοτε τους ένστολους αυτούς που απέδειξαν, απόδεικνύουν και θα αποδεικνύουν ότι πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε Άνθρωποι! 

 

Ακολουθεί η αξιέπαινη πράξη του Zach Pricer:

Ο Zach Pricer του Huntington Beach Police Department απεικονίζεται στο παρακάτω βίντει να μαθαίνει στην ανήλικη το διάσημο παιχνίδι "κουτσό". Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είχαν κληθεί στην περιοχή με σκοπό να ελέγξουν ένα ύποπτο όχημα. Στην πορεία ανακάλυψαν πως μέσα ζούσαν η 11χρονη με τη μητέρα της. Ο Scott Marsh επικοινώνησε με τις υπηρεσίες αστέγων για να βρεθεί ένα ασφαλές μέρος να μείνουν, ενώ ο Zach Pricer άρχισε να παίζει κουτσό με την 11χρονη.

"Για ένα 11χρονο κορίτσι να δει έναν αστυνομικό να έρχεται κατά πάνω του είναι τρομακτικό. Προσπάθησα να σπάσει ο πάγος και να την κάνω να αισθανθεί άνετα μαζί μου", δήλωσε ο 38χρονος Zach Pricer. Η στάση του, όπως εξήγησε ο Scott Marsh, δεν τον εξέπληξε. "Οι αστυνομικοί κάνουν πολλά πράγματα που φαίνονται έξω από τον χαρακτήρα ενός αστυνομικού. Είμαστε όλοι άνθρωποι", σχολίασε στο CBS Los Angeles.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis