Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:41 | 14/08/2019

Σε διεθνή σειρά θα συμμετάσχει ο γνωστός ηθοποιός - μοντέλο, Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.

Ο πρώην παίκτης του Survivor θα έχει ρόλο σε μία από τις πιο γνωστές σειρές του Netflix, το «The Lord of the Skies».

Η σειρά έχει λάβει αρκετά βραβεία ενώ προβάλλεται στη δημoφιλή πλατφόρμα από το 2013 χωρίς όμως να είναι στο ελληνικό πακέτο.

Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε και τον ρόλο που θα υποδυθεί: «Θα υποδυθώ έναν Έλληνα, το Νίκο, ο οποίος δουλεύει για την CIA. Προσπαθεί λοιπόν να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία "The Eternals"


Σε ερώτηση για το αν θα μιλήσει ισπανικά κι αν θεωρεί ότι θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, απάντησε: «Θα μιλάω Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Μιλάω λίγα Ιταλικά, γιατί έχω μείνει για μεγάλα διαστήματα στο Μιλάνο.

Οι λατινογενείς γλώσσες έχουν αρκετά κοινά κι έτσι στην αρχή με βοηθούσε. Στη συνέχεια όμως με μπέρδευε, γιατί όταν ήθελα να πω κάτι στα ισπανικά μου ερχόταν πρώτα το ιταλικό. Όσο όμως περνά ο καιρός αποβάλλω τα ιταλικά και εξοικειώνομαι περισσότερο με την ισπανική γλώσσα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Τo Fast & Furious παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box-office


 

 

 

 

 

 

 

 

fb_img_1521195387132.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Και πρόσθεσε: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ όταν μου έστειλαν μια σκηνή που έπρεπε να πω στα αγγλικά και στα ισπανικά. Ενώ αποστηθίζω εύκολα κείμενα, όταν έφτασε η ώρα για τα ισπανικά αγχώθηκα γιατί είχα μόλις τρεις ώρες για να προετοιμαστώ και ήθελα να στείλω κάτι αξιοπρεπές, ώστε να νιώθω καλά με τον εαυτό μου».

Πηγή:  ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis