Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:00 | 17/12/2014

 

Με συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ και του συνδικαλιστικού συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α(Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών) συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Βάρη Αττικής, ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος “ΤΕΛΕΙΑ”, Απόστολος Γκλέτσος για ενημέρωση ζητημάτων που άπτονται θεμάτων της αστυνομίας.

t0

Στα πλαίσια, μάλιστα, της συνάντησης αυτής, ο κ. Γκλέτσος άδραξε την ευκαιρία και παραβρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Βάρης, Bούλας, Bουλιαγμένης. Η παρουσία του στο δημαρχιακό μέγαρο ξάφνιασε και εξέπληξε ευχάριστα τους παρευρισκόμενους και τη Δημοτική Αρχή της πόλης. Ο Απ. Γκλέτσος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και αποχώρησε για να συνεχιστούν οι διαδικασίες του Συμβουλίου.

t10-2

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΝ.Α.Σ.Α  έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα και απαρτίζεται από αστυνομικούς εκλεγμένους στα αιρετά όργανα της ομοσπονδίας τους και υπηρετούν κυρίως στις περιοχές της νοτιοανατολικής αττικής.

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε πως, η “ΑΝ.Α.Σ.Α πρίν λίγες ημέρες είχε προγραμματίσει εκδήλωση ενημέρωσης των κατοίκων του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από δικαστικούς για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προκειμένου να δοθούν συμβουλές διαφυγές από τα διαφαινόμενα αδιέξοδα.

τ4-2

Η ΑΝ.Α.Σ.Α είχε  αιτηθεί και είχε πέτυχει την εμβόλιμη ένταξη στην ημερίδα ειδικού σεμιναρίου, προκειμένου οι αστυνομικοί να μάθουν από δικαστικούς για τα δικαιώματα τους που απορρέουν από τις αποφάσεις του ΣτΕ και το κυριότερο, όλους τους ενδεδειγμένους τρόπους διεκδίκησης του κεκτημένου και μισθολογικής αποκατάστασης σε μια ειδική ενότητα ενημέρωσης με θέμα «Νομικά δικαιώματα αστυνομικών μετά την εκδοθείσα απόφαση του ΣτΕ».

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και το βίντεο το site 3vita.gr

Πηγή: anatropionline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis