Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 19/01/2022

Μία ευχάριστη είδηση επιφύλαξε το 2022 για το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών και την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Ταξίαρχος (ΥΓ) Μπαδέκας Αθανάσιος – Ορθοπαιδικος Χειρουργός Τραυματιολόγος - είναι ο πρώτος αξιωματικός που αναδεικνύεται πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

Μία θέση υψηλού επιστημονικού κύρους και κοινωνικής προσφοράς που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή κατάρτιση των γιατρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1947 και στόχο έχει μεταξύ άλλων τη συνεχή βελτίωση της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των ορθοπαιδικών, τη διαρκής εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των μελών της καθώς και την προαγωγή γενικά της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής με στόχο την καλύτερη περίθαλψη του Ελληνικού Λαού.

Με αφορμή το νέο έτος παραθέτουμε τον χαιρετισμό του Πρόεδρου της ΕΕΧΟΤ

μπαδεκας εεχοτΑγαπητοί Συνάδελφοι,

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία, ευημερία, τύχη, δύναμη και όμορφες στιγμές!

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι οι σύνθετες συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν θα σταθούν εμπόδιο στην εκπαιδευτική και κοινωνική δραστηριότητα της Εταιρείας μας καθώς και στην εκπλήρωση των καταστατικών σκοπών της.

Ετοιμάζεται και πρόκειται να είναι σύντομα ανακοινώσιμο ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά.

Η Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. φέτος πρόκειται επίσης να ενσωματώσει στις δραστηριότητες ένα σύγχρονο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Παράλληλα, εργαζόμαστε για την επικαιροποίηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και της πλατφόρμας των Μελών μας.

Σχεδιάζουμε την διοργάνωση του καινοτόμου 78ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. που θα πραγματοποιηθεί από 12-15 Οκτωβρίου 2022.

Σας προσκαλώ να μείνετε συντονισμένοι παρακολουθώντας τακτικά τις ενημερώσεις και τις αναρτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.

Με τιμή,

Αθανάσιος Χ. Μπαδέκας

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

 


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis