Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 02/02/2015

 

Η ιστορία του 53χρονου μεγιστάνα Dino Guglielmelli, που καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλακή, θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.

Η εκπομπή 48 Hours βάζει στο μικροσκόπιο την υπόθεση του συμβολαίου θανάτου που ζήτησε ο μεγιστάνας κατά της 33χρονης συζύγου του Monica Olsen. 
 

Οι αποκαλύψεις που συγκλόνισαν τον κόσμο το 2014 οδήγησαν στην καταδίκη του 53χρονου σε 9 χρόνια φυλακή.
Είχε προσφέρει 80.000 δολάρια σε έναν εκτελεστή, που λύνει τη σιωπή του στην εκπομπή, προκειμένου να τη δολοφονήσει σε μια κρίση ζήλιας για μια "πρόστυχη" φωτογράφησή της. 

Η σύζυγός του είχε εγκαταλείψει την καριέρα της για να τον παντρευτεί το 2003 και μετά τη γέννηση των 2 κορών τους ήθελε να επιστρέψει στις πασαρέλες.

Είχε προσπαθήσει να επιστρέψει στο προσκήνιο και όταν ο σύζυγός της ανακάλυψε ότι το 2012 πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Kenneth Matthews με εσώρουχα η σχέση τους κατέρρευσε. 
 

Ξεκίνησε η διαμάχη για την επιμέλεια των 2 κορών τους, ενώ μήνες αργότερα ανακάλυψε πως είχε καταγραφεί σε βίντεο στην προσπάθειά του να προσλάβει εκτελεστή για να τη σκοτώσει. 

Ήθελε να μένει σπίτι και να φροντίζει τις κόρες τους και ο θυμός του ήταν ανεξέλεγκτος. Η συμπεριφορά του την έκανε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, κάτι που τον τρέλανε και προσέλαβε τον εκτελεστή. 
 

Προσέφερε στον πρώην βετεράνο του στρατού Richard Fuhrmann 80.000 δολάρια για να τη σκοτώσει. Εκείνος όμως πήγε στις αρχές και κατέγραψε μια 90λεπτη συνομιλία τους, κάτι που οδήγησε στην καταδίκη του.

 

 newsit.grCbsnews, Dailymail

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis