Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 08/02/2020

Το πορτραίτο του 25χρονου μυστηριώδους συνεργού του «τοξοβόλου» του Συντάγματος προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο γι' αυτούς.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου, η Αντιτρομοκρατική έχει πολύ λίγα στοιχεία στη διάθεσή της ωστόσο με βάση την κατάθεση του «καθαριστή» γνωρίζουν ότι είναι ένας άνδρας μετρίου αναστήματος, ο οποίος εμφανίστηκε στο ραντεβού φορώντας σκούρα ρούχα, ενώ σε όλες τις συναντήσεις φορούσε πάντα κουκούλα και γυαλιά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι αυτό το πρόσωπο ήταν συνεργός στη ληστεία που σημειώθηκε στον Ερύμανθο. Παράλληλα οι επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής έχουν πλήρη εικόνα για το ποια πρόσωπα αποτελούσαν την επιτελική ομάδα του «τοξοβόλου» ενώ θεωρούν ότι στο στόχαστρό τους υπάρχουν ακόμα πέντε άτομα. 

Τα τρία εξ αυτών είναι οι «καθοδηγητές» με τους αστυνομικούς να γνωρίζουν ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν σχέση με την τρομοκρατία. Ακόμη γνωρίζουν ότι και κατά το παρελθόν τους έχουν απασχολήσει, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να έχουν επιχειρησιακό ρόλο. Και αυτό γιατί έχουν περάσει πολλές φορές το κατώφλι της αντιτρομοκρατικής αλλά και των φυλακών.

Τα τρία επιχειρησιακά άτομα είναι άνδρες - ο ένας είναι ο 25χρονος - και άλλος ένας. Μάλιστα αυτοί οι δύο δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές. Φαίνεται ότι είναι τα άτομα που βγαίνουν μπροστά και είναι πολύ πιθανόν οι τρεις «καθοδηγητές» να βρήκαν αυτούς τους δύο, να τους έβαλαν μπροστά. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την εκτίμηση της Μίνας Καραμήτρου είναι ο 25χρονος άνδρας, η ταυτότητα του οποίου θα εξακριβωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

 

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis