Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:45 | 13/12/2014

 

Δολοφονούν, απαγάγουν και φυλακίζουν κόσμο. Η λίστα με τα εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές, δυστυχώς, δεν έχει τέλος. Σε αυτά, ήρθε να προστεθεί ένας απίστευτος οδηγός, στον οποίο δίνουν συμβουλές για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι ομοϊδεάτες τους στους φυλακισμένους και τις σκλάβες τους σεξ που έχουν στη διάθεσή τους.

Στις αρχές του μήνα, μέλη του Ισλαμικού Κράτους εξέδωσαν ένα φυλλάδιο, που δίνει οδηγίες σε μαχητές για το πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες που κρατούν φυλακισμένες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι τζιχαντιστές έχουν απαγάγει χιλιάδες γυναίκες τους μήνες που έχουν προηγηθεί.

Στις πιο φρικτές οδηγίες, το γεγονός ότι αναφέρεται ότι επιτρέπεται ο ξυλοδαρμός των γυναικών που έχουν φυλακισμένες οι τζιχαντιστές για πειθαρχικούς λόγους, αλλά όχι για βασανισμό, όπως επίσης τους αποτρέπει να τις χτυπούν στο πρόσωπο. Το φυλλάδιο δίνει ακόμη και οδηγία να κάνουν οι άνδρες σεξ με ανήλικα κορίτσια, αρκεί να είναι «κατάλληλα» για αυτό, δηλαδή ουσιαστικά προτρέπουν τη σεξουαλική κακοποίηση.

Στο φυλλάδιο αναφέρεται ότι είναι επιτρεπτή η φυλάκιση οποιασδήποτε «άπιστης» γυναίκας, με την οποία οι μαχητές μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή «αμέσως» αν είναι παρθένα. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να «καθαριστεί η μήτρα της», όπως αναφέρει η Washington Post. Το φυλλάδιο περιλαμβάνει 27 ερωτήσεις και απαντήσεις, που καλύπτουν από το πιο φρικτό θέμα, μέχρι το πιο γελοίο. Για παράδειγμα, αναφέρει ότι δεν πρέπει ένας μαχητής να φιλά τη σκλάβα του σεξ ενός άλλου άνδρα.  

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis