Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:22 | 21/06/2021

«Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε την απάντηση με τη σύλληψη του δράστη» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απ. Σκρέκας σχολιάζοντας την ομολογία του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στο Mega ο Απ. Σκρέκας απάντησε και στις αιτιάσεις ότι ο πιλότος παραπλάνησε την ΕΛΑΣ. «Η αστυνομία δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεγελάστηκε. Έπρεπε να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και όχι μόνο ένα. Δεν λειτουργούμε με διαίσθηση», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει την φωτογραφία-ντοκουμέντο με την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της δολοφονίας, ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ απάντησε: «Η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι ενημερωτική εκπομπή, είναι μέρος του Κράτους Δικαίου. Από τη στιγμή που η προανάκριση είναι μυστική δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο»

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Απόστολος Σκρέκας αναφέρθηκε στη θέση της αστυνομίας σχετικά με το τι έπαιξε ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως είπε: «για την ΕΛ.ΑΣ. καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ενιαία δομή του σώματος, η συνεργασία και η στήριξη του κόσμου. Δεν ήταν ένα το στοιχείο που μας βοήθησε, αλλά η συνεργασία πολλών στελεχών που εργάστηκαν πολύ και με αποτελεσματική συνεργασία».

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή:  iefimerida.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis