Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:07 | 28/12/2014

 

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ξεκινώντας αυτό το άρθρο και πριν επεκταθώ σ' αυτά, τα οποία στάθηκαν η αφορμή για να το γράψω, θα ήθελα να ευχηθώ, για άλλη μια φορά, σε όλες τις Συναδέλφισσες και σε όλους τους Συναδέλφους, στις οικογένειες τους και σε όλους τους Συμπολίτες μας, Χρόνια Πολλά και Καλά, με Υγεία, Ανθρωπιά, Αλληλεγγύη και Πίστη!

Η αφορμή λοιπόν, για όσα θα διαβάσετε, είναι οι διάφορες φήμες, οι οποίες φτάνουν σε γνώση τόσο δική μου, όσο και των υπόλοιπων Συναδέλφων, που αποτελούν τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", αυτήν τη συλλογικότητα Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, που όταν την ξεκινήσαμε και όσοι τη συνεχίζουμε, το κάναμε και προχωράμε για ΟΛΟΥΣ τους Συνάδελφους της Θεσσαλονίκης, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ. Οι φήμες αυτές έχουν να κάνουν με τις επικείμενες εκλογές στο Σωματείο της Θεσσαλονίκης, την Άνοιξη του 2015.

Ναι, πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που ασκήσαμε το ύψιστο Δικαίωμά μας, ως Αστυνομικοί. Πολλοί το γνωρίζετε, κάποιοι άλλοι έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον να είστε υποψήφιοι, κάποιοι άλλοι δεν το γνωρίζετε. Οι φήμες αυτές έχουν να κάνουν με τις επικείμενες εκλογές, με το ποιοι θα κατέβουν, ποιες συνεργασίες θα γίνουν, ποιος θα συμπράξει με ποιον κτλ. Θα αναφερθώ, σ' αυτές που αφορούν τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ". Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" θα κατέβει στις εκλογές με δικό της συνδυασμό. Πάγια θέση και επιθυμία μας όμως είναι, πως οι εκλογές πρέπει να γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο, κι αυτό γιατί πιστεύουμε, πως σε ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, υπάρχουν ικανότατοι Συνάδελφοι που πρέπει να τους στηρίξετε. Από την άλλη, βάσει νόμου, οι εκλογές μας πρέπει να γίνονται με συνδυασμούς. Αυτό θα πράξουμε κι εμείς, ευελπιστώντας και αγωνιζόμενοι στο μέλλον αυτό να αλλάξει.
Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", πολλές φορές, έχει προβεί σε ανοιχτό κάλεσμα, σε όποιον Συνάδελφο επιθυμεί, να είναι μαζί μας υποψήφιος, χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και χωρίς καμία διάκριση. Συνάδελφοι από όλη τη Θεσσαλονίκη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ήρθαν στη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και διαπίστωσαν ότι είμαστε μια Ανεξάρτητη Συλλογικότητα, για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. Πάνω απ' όλα είμαστε μια παρέα Συναδέλφων, που μας αρέσει αυτό που κάνουμε, γι' αυτό και συνεχίζουμε, παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν κατά καιρούς. Για εμάς ο Συνδικαλισμός των Αστυνομικών είναι για όλους τους Συναδέλφους και όχι ένα κλειστό "κλαμπ" για λίγους. Το ίδιο θέλω να κάνω για ακόμη μια φορά. Σας καλώ να μας τιμήσετε και να μας συντροφέψετε στον Αγώνα μας.

 

Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" πρώτα απ' ολα είναι μια ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", αποτελεί μια Αντισυμβατική και Αντισυστημική Συλλογικότητα. Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και έχουμε Μέλη με προτιμήσεις σε όλα τα κόμματα, χωρίς να το διατυμπανίζουν και χωρίς αυτό να μας χωρίζει, γιατί έχουμε αποδεχτεί πως ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ! Δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν παράγοντα, ούτε "χρωστάμε" τίποτα σε κανέναν παράγοντα, ούτε δίνουμε λόγο σε κανέναν παράγοντα, για τη νόμιμη συνδικαλιστική μας δράση. Με μια μικρή εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα. Δίνουμε λόγο ΜΟΝΟ στους Συναδέλφους μας, που απαιτούν απο εμάς τον καλύτερό μας εαυτό!
Είμαστε η φωνή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, πιστεύουμε ότι ο Δρόμος που διαλέξαμε, είναι ο Δρόμος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, του κοινού καλού, της κοινής λογικής και της ανιδιοτέλειας. Όλοι όσοι απαρτίζουμε τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", θα πορευτούμε και τώρα και για πάντα, το Δρόμο της Ενότητας και της Συναίνεσης και στο κλίμα αυτό καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ από ΟΛΟΥΣ τους Συνδυασμούς,να πράξουν το ίδιο μέχρι τις εκλογές και για πάντα.
Κλέινοντας, σας κάλω όλους πρώταρχικά, να συμμετέχετε μαζικά και δυναμικά σε όλες τις δράσεις του Σωματείου μας, να δώσετε βροντερό παρόν στις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου μας, στηρίζοντας τους Συναδέλφους που είναι οι ικανότεροι για νας σας εκπροσωπούν. Και να είστε σίγουροι πως υπάρχουν σε όλους τους Συνδυασμούς. Ακολούθως, σας ζητώ να στηρίξετε τη δική μας προσπάθεια, γιατί είναι μια προσπάθεια για ΟΛΟΥΣ!

 

Αρχιφύλακας ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αντιπρόσωπος της ΕΑΥΘ στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Γενικός Γραμματέας I.P.A. Θεσσαλονίκης
Ιδρυτικό Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
www.dinamianagennisis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis