Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:08 | 10/02/2017
Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, με τον άρχοντα του τρόμου να κρατά ρόλο executive producer κι ενδεχομένως να γράφει τη μουσική.
ια χρόνια γυρόφερνε το πολυσυζητημένο ριμέικ στο «Suspiria» του Ντάριο Αρτζέντο, μέχρι που ο Λούκα Γκουαντανίνο του πήρε κυριολεκτικά τη μπουκιά μέσα απ’ το στόμα, φέρνοντας μαζί του την Τίλντα Σουίντον και την Ντακότα Τζόνσον, αμέσως μετά τη συνεργασία τους στο «Κάτω από τον Ηλιο».
 
Ολα δείχνουν, ωστόσο, ότι ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα έχει επιτέλους τη δική του ευκαιρία να σκηνοθετήσει μια ταινία τρόμου βασισμένη σε ένα κλασικό φιλμ του είδους, καθώς ο ίδιος ο άρχοντας του τρόμου, ο Τζον Κάρπεντερ αυτοπροσώπως, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι θα του παραδώσει τα ηνία της σκηνοθεσίας (και, όπως φαίνεται, την ευχή του!) για το επερχόμενο νέο επεισόδιο στο απέθαντο franchise του «Halloween» που έχει στα σκαριά.
Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα γράψει και το σενάριο της νέας ταινίας, μαζί με τον συνεργάτη του, Ντάνι ΜακΜπράιντ (ο οποίος βρίσκεται και πίσω από το σενάριο του επερχόμενου «Alien: Convenant»), και ο Κάρπεντερ δηλώνει τόσο ενθουσιασμένος με το όραμά τους για τη νέα ταινία ώστε σκέφτεται να γράψει ο ίδιος το σάουντρακ, όπως έκανε και στην κλασική ταινία του 1978.
 
Εμείς πάλι θα περιμένουμε να κρίνουμε από το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι παρά την πολυσυλλεκτική (όσο και άνιση) φιλμογραφία του Τεξανού σκηνοθέτη, που περιλαμβάνει από arthouse δράματα μέχρι εμπορικές κωμωδίες, δεν μας έχει δώσει ακόμα κανένα δείγμα στο ριψοκίνδυνο πεδίο του τρόμου.
 
Δείτε παρακάτω ολόκληρη την επίσημη ανακοίνωση του Κάρπεντερ για τη νέα ταινία, η οποία έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 19 Οκτωβρίου του 2018.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis