Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:40 | 09/10/2015

Η φήμη του εικονιζόμενου δήμιου του Ισλαμικού Κράτους είναι μεγαλύτερη και από το μέγεθός του. Η ταυτότητα του μεγαλόσωμου εξτρεμιστή παραμένει άγνωστη και συνηθίζεται να αποκαλείται «μπουλντόζα» λόγω του όγκου του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει αποκεφαλίσει άοπλους ανθρώπους και έχει ακρωτηριάσει παιδιά, ως μέλος της «αρμόδιας» επιτροπής των τζιχαντιστών.

Τη δύναμη και την αγριότητά του την  έχει επιδείξει πολλές φορές, το πρόσωπό του πάλι καμία.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα 14χρονο αγόρι από τη Συρία αφηγήθηκε το πώς ο «μπουλντόζας» του έκοψε το χέρι και το πόδι επειδή αρνείτο να γίνει μέλος του ISIS.

isis04

Ο εικονιζόμενος Omar – που πιάστηκε ενώ μαχόταν με μια ομάδα των ανταρτών και βασανίστηκε για περισσότερο από ένα μήνα- είπε πως ο «μπουλντόζας» συγκέντρωσε πλήθος παιδιών για να παρακολουθήσουν τον ακρωτηριασμό.

«Έβαλαν το χέρι μου σε ένα κούτσουρο και το έκοψαν με μπαλτά. Μετά μου έκοψαν και το πόδι», περιέγραψε στο Channel 4.

Θυμάται πως κοίταξε τα ακρωτηριασμένα άκρα του, το πλήθος και την τρομακτική φιγούρα με τα μαύρα που είχε εκτελέσει την αποτρόπαιη τιμωρία.

Ο Omar είχε κρατήσει στο κινητό του μια εικόνα του άνδρα που τον ακρωτηρίασε. Έδειχνε τον «μπουλντόζα» να ετοιμάζεται κρατώντας τη λάμα με την οποία ακρωτηριάζει παιδιά.

isis03

Μια από τις πρώτες εικόνες του εκτελεστή είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Ιούνιο του 2014 και τον έδειχνε να κουβαλά ένα τεράστιο οπλοπολυβόλο.

isis02

Τον περασμένο μήνα, ιστοσελίδες του Ισλαμικού Κράτους δημοσίευσαν φωτογραφίες του ίδιου άνδρα να αποκεφαλίζει δύο υπόπτους για βλασφημία στην επαρχία Ανμπάρ του Ιράκ, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανδρών και παιδιών.

isis05isis01

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis