Ο Χάτσικο των Ιωαννίνων: Ζει στο νεκροταφείο, από τότε που πέθανε το αφεντικό του - ΦΩΤΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ
Ο Χάτσικο των Ιωαννίνων: Ζει στο νεκροταφείο, από τότε που πέθανε το αφεντικό του - ΦΩΤΟ

Μια συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην παρατηρητικότητα και στο ενδιαφέρον  μιας γυναίκας  ,όταν βρέθηκε σε νεκροταφείου χωριού των Ιωαννίνων θέλοντας να επισκεφθεί  το μνήμα  οικείου της προσώπου .

Οταν έφτασε στο χώρο  του κοιμητηρίου ,είδε κάτι που της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον. Ενα μικρόσωμο και εμφανώς ταλαιπωρημένο σκυλάκι  βρίσκονταν   ανάμεσα στα μνήματα .

Η κ.Αλεξάνδρα αφού ρώτησε έμαθε πως ο συμπαθέστατος σκύλος  έμενε στο νεκροταφείο απο τότε που πέθανε η κηδεμόνας του  ,περιμένοντας  την μάταια ..να γυρίσει κοντά του .

Ετσι  χωρίς δεύτερη σκέψη   πήρε  το ζώο μαζί της  ,για να το ταϊσει και  να το φροντίσει τις λίγες μέρες που   επρόκειτο  να καθίσει στο χωριό της.
 Παρά τη φροντίδα όμως  που δέχθηκε απο εκείνη , ο σκύλος  έφυγε απο το σπίτι της   για να επιστρέψει και πάλι στο νεκροταφείο ,μη μπορώντας να αποχωριστεί στιγμή  την κηδεμόνα του .

Για το συγκινητικό  αυτό περιστατικό  ενημερώθηκαν οι εθελοντές του   Συλλόγου  Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων  , και με σχετική τους ανάρτηση στο facebook απευθύνουν έκκληση στους φιλόζωους  να κοινοποιήσουν την ιστορία του   συμπαθέστατου τετράποδου ,για να φύγει απο το χώρο που ζει   όσο γίνεται πιο σύντομα  και να βρει τη νέα του  οικογένεια ,που θα της χαρίσει παντοτινή αγάπη και αφοσοίωση ,όπως  ακριβώς κάνει  και στην κηδεμόνα του , παραμένοντας  στο πλάι της  και περιμένοντάς την μάταια να γυρίσει .

Ο σκυλάκος είναι αρσενικός  περίπου 2 ετών ,  μόλις 3 κιλά ,φιλικότατος ,γνωρίζει απο βόλτα με αυτοκίνητο, και υπακούει σε εντολές.