Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:20 | 10/03/2016

Ούτε ο... «πόλεμος» δεν σβήνει το χιούμορ από το ελληνικό διαδίκτυο, που αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο την... τουλάχιστον «περίεργη» δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, πως με την Τουρκία δύο επιλογές υπάρχουν, διπλωματία, αλλιώς πόλεμος! 

Οι χρήστες του Twitter «έβαλαν» τα χακί και με... φονικό όπλο το χιούμορ «επιτέθηκαν» όχι στον εχθρό, αλλά στον υπουργό, που ελαφρά τη καρδία, μίλησε για πόλεμο, εκτός όλων των άλλων, σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι ίσως πιο αδύναμη από ποτέ. «Έχει σχέδιο, θα πεθάνουν οι Τούρκοι στα γέλια», «Να δω τον Καρανίκα στο χακί...», «Η Φωτίου ρώτησε να φτιάξει γεμιστά για τα στρατά» και άλλες απολαυστικές ατάκες γράφτηκαν από τους πολίτες στο διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό πως ό,τι κι αν ακούγεται ή συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην σφαίρα της πολιτικής - θεωρητικά η πιο σοβαρή έκφανση της ζωής μας - διακωμωδείται σε χρόνο dt από τον κόσμο, που δεν.. πιστεύει πια όσα ακούει! 

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εξωτερικών επιχειρώντας να διορθώσει το λάθος και να... μαζέψει τον χαμό, υποστηρίζει πως... παρεξηγήθηκε η δήλωσή του, ρίχνοντας και πάλι την ευθύνη στα ΜΜΕ. «Επί ένα τέταρτο εξηγούσα πως υπάρχουν διπλωματικές λύσεις για τα προβλήματα που έχουμε με την Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά το πρωί στο Mega και έκανε λόγο για αυθαίρετη ερμηνεία των λεγομένων του.




















































 

protothema.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis