Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 11/01/2015

Δύο  παράνομοι μετανάστες, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον επιβατικό σταθμό του Νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου σε επιβάτες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με  Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι 45χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής Ιταλίας ενώ η 25χρονη αλλοδαπή κατείχε και επέδειξε ομοίως πλαστή άδεια διαμονής Ιταλίας, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Εν συνεχεία σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις χειραποσκευές τους βρέθηκε στην κατοχή του 45χρονου πλαστή άδεια διαμονής Νορβηγίας και στην 25χρονη πλαστή άδεια διαμονής Νορβηγίας καθώς και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης Ιταλίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.

Επίσης δύο (02) παράνομοι μετανάστες, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον επιβατικό σταθμό του Νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου σε επιβάτες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με  Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι 32χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε διαβατήριο Σενεγάλης με πλαστή θεώρηση (VISA)Πορτογαλίας και ο 45χρονος Διαβατήριο Τανζανίας πλαστό ως προς την σελίδα κατόχου και πλαστή ταυτότητα Ουγγαρίας, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Πηγή:thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis