Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 16/11/2020
Οκτώ διμοιρίες ΜΑΤ και 700 αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που θα ενισχυθούν με δυνάμεις από όμορους νομούς, αποτελούν το ανάχωμα σε κάθε σκέψη για μαζική κινητοποίηση ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.
 
Η ΕΛΑΣ της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας, προσαρμοσμένες πλήρως στην εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται κάθε επετειακή εκδήλωση και η συνύπαρξη τεσσάρων ατόμων και άνω, έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα για την εφαρμογή της εντολής.
 
Το σύνολο των μέτρων, σύμφωνα με ηλεγμένες πληροφορίες της «ΠτΔ», θα αναλυθεί σήμερα το πρωί στις 10 σε ευρύτατη σύσκεψη των αξιωματικών της ΕΛΑΣ Αχαΐας στη λέσχη αξιωματικών, που βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού.
 
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί οι διοικητές των τριών αστυνομικών τμημάτων της Πάτρας, της Ασφάλειας, της Αμεσης Δράσης, της Τροχαίας και της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και όλοι οι επιτελείς οι οποίοι εμπλέκονται στην υλοποίηση των εκτάκτων μέτρων. Οι εντολές θα είναι ρητές και κατηγορηματικές: Αποφασιστικότητα στην άσκηση των καθηκόντων και μηδενική ανοχή στην όποιας μορφής παραβατικότητα!
 
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ήδη έχουν ληφθεί μέτρα για την φύλαξη των νώτων της ΕΛΑΣ Αχαΐας. Θα φυλάσσονται όλα τα κτίρια στα οποία λειτουργούν αστυνομικές υπηρεσίες, τα αμαξοστάσια και τα οχήματα της Αστυνομίας. Η καθολική φύλαξη θα γίνει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και αν παραστεί ανάγκη θα παραταθεί.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis