Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 08/01/2021

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, η Μάριον Ράμσεϊ, η ηθοποιός που έγινε διάσημη για τον ρόλο της «Λαβέρν Χουκς» στην αμερικανική σειρά ταινιών «Police Academy» (Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή).

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το BBC, ο ατζέντης της από την εταιρεία Roger Paul Inc ενημέρωσε τον ιστότοπο ότι η Αφροαμερικανίδα ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το πρωί της Πέμπτης.

 
 

Ο ατζέντης δεν αναφέρθηκε στην αιτία θανάτου, λέγοντας μόνο ότι η Ράμσεϊ είχε αρρωστήσει πρόσφατα.

 
 

Η Ράμσεϊ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους φαν της σειράς ταινιών «Police Academy» όπου υποδυόταν την γλυκομίλητη αστυνομικό «Λαβέρν Χουκς» με την ψιλή φωνούλα που όμως μεταμορφωνόταν σε... θηρίο όταν χρειαζόταν.

 
 

Η ηθοποιός, που κατείχε κεντρικό ρόλο στις έξι πρώτες ταινίες του franchise, είχε ισχυριστεί ότι εμπνεύστηκε τη χαρακτηριστική φωνή από τον Μάικλ Τζάκσον.

Στην πραγματικότητα η φωνή της ήταν πολύ επιβλητική και βαριά.

 
 

Εκτός από την «σφραγίδα» που άφησε στην κωμωδία ως «Λαβέρν», η Ράμσεϊ είχε αξιοσημείωτη καριέρα στο θέατρο. Το 1978 πρωταγωνίστησε στην παραγωγή «Eubie!», ένα βιογραφικό μιούζικαλ γύρω από τη ζωή του τζαζ πιανίστα Γίμπι Μπλέικ.

 

«Το πάθος της στην υποκριτική και η επιθυμία της να μοιράζεται τα συναισθήματά της με τον κόσμο ήταν συγκλονιστικά. Η Μάριον διακρινόταν από καλοσύνη και η παρουσία της εξέπεμπε ένα ζεστό φως που γέμιζε κάθε δωμάτιο με το που έμπαινε μέσα. Η απουσία αυτού του φωτός είναι ήδη αισθητή σε εκείνους που τη γνώριζαν καλά. Θα μας λείψει και θα την αγαπάμε για πάντα», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που την εκπροσωπούσε.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis