Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 04/05/2020

ΠΡΟΣ:
Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο Κον Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Προϊστάμενο Επιτελείου Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο Κον Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ

ΚΟΙΝ:

Όλες τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Ελλάδα

Θέμα: «Παράταση χορήγησης κανονικής άδειας έτους 2019».

Κύριε Αρχηγέ, Κύριε Επιτελάρχη.

Ο Έλληνας αστυνομικός είναι παρόν σε κάθε δυσκολία της χώρας και σε κάθε προσπάθεια επιβουλής της εσωτερικής ειρήνης της χώρας.

Στην παρούσα συγκυρία ο εχθρός είναι αόρατος, όμως ιδιαίτερα φονικός και ικανός να χαρακτηριστεί ως πανδημία με την ονομασία Covid-19.

Όμως και σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, οι συνάδελφοι επέδειξαν ζήλο και αυταπάρνηση για το κοινό καλό και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Για να επιτευχθεί όμως αυτός ο άθλος, ανακλήθηκαν οι άδειες του προσωπικού, γεγονός το οποίο έχει ως συνέπεια την ύπαρξη πρακτικού ζητήματος επί της λήψεως των αδειών, ειδικά όσον αφορά τα υπόλοιπα του έτους 2019.

Κατόπιν των ανωτέρω, αφουγκραζόμενοι την ανησυχία των μελών μας, αλλά και το γεγονός πως βιώνουμε μία περίοδο που όμοιά της δεν έχει προηγούμενο, παρακαλούμε όπως εξεταστεί η παράταση χορήγησης των κανονικών αδειών του έτους 2019 για εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να είναι σε θέση οι συνάδελφοί μας να εξυπηρετηθούν χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στον οικογενειακό τους προγραμματισμό, ομοίως και την ιδιωτική τους ζωή.

Ευελπιστούμε να ληφθούν υπ’ όψιν σας οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος του Έλληνα Αστυνομικού, ειδικότερα της τρέχουσας περιόδου και να ικανοποιήσετε το αίτημα των συναδέλφων μας, κάτι το οποίο θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους και παράλληλα δεν θα διαταραχθεί ο υπηρεσιακός σχεδιασμός.

                                                                         Για το Δ.Σ.
                                      -Ο-                                                                                -Ο-
                                Πρόεδρος                                                            Γενικός Γραμματέας
                    Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                              Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis