Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:08 | 02/05/2022

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο καταγράφηκε άντρας να δελεάζει με φαγητό δύο γατάκια σε ψαροταβέρνα και να κλωτσά το ένα στη θάλασσα.

Αμεσα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. να κινηθούν γρήγορα κάνοντας αυτό που πρέπει.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει επί της ουσίας να ταυτοποιήσουν τον συγκεκριμένο άνδρα και να τον εντοπίσουν προχωρώντας σε όσα προβλέπει ο νόμος.

Άντρας δελεάζει γάτα με ψάρι και την κλωτσάει στη θάλασσα, στην Αιδηψό

Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, ένας άντρας βρίσκεται με παρέα σε ψαροταβέρνα, δελεάζει με φαγητό μια γάτα και μόλις αυτή πλησιάζει για να φάει, την κλωτσάει στη θάλασσα. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, ο ίδιος δεν σταματάει εκεί, αλλά προσπαθεί να κάνει το ίδιο και σε άλλη γάτα. Την ίδια στιγμή κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν αντέδρασε, καθώς ακούγονται γέλια.

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει την οργή χρηστών στα social media και αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες.

Σύμφωνα με αναφορές, φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού το βίντεο δημοσιεύθηκε στο προφίλ του δράστη.

Μάλιστα, οι χρήστες γράφουν πως «για την πλάκα τους κλωτσάει το ζώο και το ρίχνει στη θάλασσα. Κανείς δεν τον σταματάει, όλοι γελάνε. Ξέχασε όμως ότι πλέον είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 10 έτη και πρόστιμο έως 50.000 ευρώ. Ενημέρωσα ήδη το CyberAlertGR».

Το βίντεο που ανέβηκε από χρήστες στο facebook

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis