Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:20 | 16/04/2022
Το απόγευμα της 23ης Μαρτίου στα γραφεία της ΛΕΦΕΔ Θεσσαλονίκης (Μητροπολιτική) έγινε παρουσίαση των νέων υλικών εξάρτυσης (φορείς πλακών, εξαρτύσεων, ζωνών μάχης, θηκών κλπ) και ατομικής προστασίας (υπερελαφρές αντιβαλλιστικές πλάκες, Α.Κ.Α.Π. κλπ) της  DOUBLE ACTION.
 
Την παρουσίαση παρακολούθησαν μέλη της ΛΕΦΕΔ, εθνοφύλακες, υπηρετούντες και διάφοροι «ενδιαφερόμενοι» επίσης την παρουσίαση παρακολούθησαν εκατοντάδες άτομα μέσω zoom.
 
Πραγματικά εντυπωσιακό ήταν το κλίμα σε όλη την διάρκεια της παρουσίασης, η οποία κράτησε σχεδόν 4 ώρες και θα κράταγε και άλλο αν η ώρα δεν ήταν προχωρημένη.
 
Τα στελέχη της DOUBLE ACTION παρουσίασαν αναλυτικότατα τα υλικά εξάρτυσης, κυρίως σε ελληνική παραλλαγή, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις-παρατηρήσεις και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρισταμένους να έρθουν σε επαφή με τα υλικά και να τα δοκιμάσουν.
 
Εντύπωση προκάλεσε στους παρισταμένους η σχεδίαση των υλικών η οποία ήταν προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στα υλικά του Έλληνα μαχητή πχ οι γεμιστηροθήκες για τους γεμιστήρες του G3 είναι κατασκευασμένες όχι όπως οι κοινές για 7,62Χ51 αλλά εξιδεικευμένα για γεμιστήρες G3 με όλλες τις ιδιαιτερότητες που έχουν.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΗ πολυχρηστικότητα των θηκών καθώς και η χρηστικότητα τους σε συνδυασμό με τη άριστη κατασκευή τους ήταν άλλο ένα σημείο, πού έκανε εντύπωση.
 
Το Α.Κ.Α.Π. τράβηξε όλα τα βλέμματα, φορέθηκε και εντυπωσίασε με τα αντιβαλλιστικά του χαρακτηριστικά και την προστασία που προσφέρει στον μαχητή στο σύγχρονο πεδίο μάχης όπου οι απειλές, που έρχονται από ψηλά όλο και πληθαίνουν έχοντας καταστεί η κυριότερη απειλή για τον μαχητή.
 
Τα στελέχη της DOUBLE ACTION ευχαρίστησαν την ΛΕΦΕΔ για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία στις ολοκληρωμένες και άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις της.
Ευχάριστη έκπληξη υπήρξε η ενδελεχής κατάρτιση των μελών της, οι επί του θέματος ερωτήσεις – παρατηρήσεις και η ευχέρεια κατανόησης των παρουσιαζόμενων υλικών, πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε!
Πράγμα που σημαίνει ότι η γνώση αυτή δεν προήλθε μόνο από θεωρητικά μαθήματα αλλά από πολλές ώρες άσκησης στο πεδίο.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis