Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:24 | 15/01/2016

Ένας 22χρονος άνδρας από τις ΗΠΑ κατηγορείται ότι δολοφόνησε το τριών ετών αγοράκι του επειδή η έφηβη φιλενάδα του δεν συμπαθούσε τα παιδιά και είχε απειλήσει να τον εγκαταλείψει.

O David Creato θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον φόνο του γιου του, το άψυχο κορμάκι του οποίου βρέθηκε στο πάρκο Κούπερ Ρίβερ Παρκ του Νιου Τζέτσι, στις 13 Οκτωβρίου του 2015. Τρεις ώρες προτού βρεθεί νεκρό το αγοράκι, ο πατέρας του είχε δηλώσει την εξαφάνιση του γιου του ισχυριζόμενος ότι ο μικρός Brendan το είχε σκάσει από το σπίτι τους στο Χάντον ενώ εκείνος κοιμόταν.

«Όταν ξύπνησα δεν ήταν στο διαμέρισμα. Δεν ξέρω αν έφυγε μόνος του ή αν συνέβη κάτι άλλο. Δεν ξέρω πού είναι», είπε ο Creato στο τηλεφώνημά του στις αρχές, συμπληρώνοντας ότι ο μικρός φορούσε μόνο τις πυτζάμες του και παντόφλες την ώρα της εξαφάνισής του. Μετά από μόλις τρεις ώρες ερευνών, η τοπική αστυνομία ανακάλυψε τη σορό του μικρού Brendan σε ένα πάρκο, με εμφανή τα σημάδια της βίας πάνω του. Οι μελανιές γύρω από τον λαιμό του και η ζημιά που είχε προκαλέσει η έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλό του αποκάλυψαν στις αρχές ότι το τρίχρονο αγοράκι είχε στραγγαλιστεί.

 Ο 22χρονος άνδρας συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα και απαγγέλθηκαν εις βάρος του κατηγορίες για τον φόνο του γιου του, ενώ η εγγύηση ορίστηκε στα 750 χιλιάδες δολάρια, λόγω υψηλού κινδύνου διαφυγής.

Οι υποψίες της αστυνομίας έπεσαν τελικά στο πρόσωπο του πατέρα, η ιστορία του οποίου για την μυστηριώδη εξαφάνιση του γιου του δεν είχε γίνει ποτέ πιστευτή. Άλλο ένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του ήταν η σχέση του με τη 17χρονη Julia Spensk, η οποία σύμφωνα με την Εισαγγελία «μισούσε τα παιδιά» και παραπονιόταν συνεχώς ότι το τρίχρονο αγοράκι έμπαινε εμπόδιο στη σχέση της με τον 22χρονο.

Ο Creato, ο οποίος φιλοξενούσε στο σπίτι του τον μικρό κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο, φοβόταν ότι θα έχανε την αγαπημένη του, που τον προέτρεπε συνεχώς να κόψει κάθε επαφή με τον Brendan και την πρώην γυναίκα του διαφορετικά «θα τον χώριζε».

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis