Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 23/03/2022

Ανείπωτη θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί η απονενοημένη πράξη του 67χρονου Νίκου Σωτηρόπουλου να δώσει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα χθες στην περιοχή Συρμπάνι Βάρδας, εντός του πατρικού του.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του που ήταν αυτές που βρήκαν τη σορό του άτυχου άνδρα, με τις λεπτομέρειες της πράξης να σοκάρουν.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός χθες από τη σύζυγο και τη γυναίκα του στην κουζίνα του πατρικού του σπιτιού, έχοντας αυτοπυροβοληθεί με την καραμπίνα του. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Aρχές και στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της αστυνομίας που σφράγισε τον τόπο προκειμένου να μπορέσουν να ερευνήσουν για τα αίτια που οδήγησαν τον 67χρονο να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ωστόσο δεν τον παρέλαβε. Στο σημείο βρέθηκαν και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, που σοκαρισμένοι είδαν το τραγικό τέλος του συμπολίτη τους.

Επικοινωνία πριν την αυτοκτονία

Από τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως ο άτυχος, άνδρας είχε επικοινωνήσει πριν την απονενοημένη πράξη με τη σύζυγό του, στην οποία φέρεται να είπε ότι θα «φύγει», υπονοώντας την πρόθεσή του να δώσει τέλος. Η σύζυγος έντρομη ειδοποίησε την κόρη και από κοινού έσπευσαν στο σπίτι να προλάβουν το κακό, ωστόσο μέχρι να φτάσουν ήταν πλέον αργά.

Τους άφησε σημείωμα!

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τη σύζυγό του όπου της αποκάλυψε τι είχε σκοπό να κάνει, την ενημέρωσε και για την ύπαρξη σημειώματος στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος.

Παράλληλα φέρεται να το είχε κρύψει κάτω από την τηλεόραση, πληροφορία την οποία ανέφερε στη σύζυγό του στη σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Η νεκροψία και η κηδεία του

Όσον αφορά τη σoρό του άτυχου άνδρα, αναμένεται να βρεθεί στην Πάτρα προκειμένου ιατροδικαστής να πραγματοποιήσει νεκροψία/νεκροτομή. Η κηδεία του άτυχου άνδρα όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό αγίου Γεωργίου Λάππα Αχαΐας.

Οικογενειάρχης και αγαπητός στην κοινωνία

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στην κοινωνία της Βάρδας η είδηση για την απώλειά του. Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, εργατικός χαρακτήρας και ένας εξαίρετος οικογενειάρχης.

 

Ήταν χρόνια παντρεμένος έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, ενώ πρόλαβε να ζήσει και τη γέννηση των εγγονιών του. Διέμενε στο Λάππα ηλείας και είχε φτιάξει το πατρικό του στο Συρμπάνι Βάρδας, όπου και ερχόταν συχνά. Όσοι τον γνώριζαν, μόνο καλό λόγο είχαν να πουν.

Η απώλεια που τον στοίχειωσε!

Μπορεί προς τα έξω η εικόνα του να έδειχνε έναν ευτυχισμένο άνδρα, ωστόσο από την ηλικία των 36 ετών είχε βιώσει την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου στη ζωή του. το μακρινό 1991 είχε χάσει τον μικρότερο αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα, στην ηλικία των 30 ετών. Μια απώλεια που τον σημάδεψε και ποτέ του δεν ξεπέρασε.

patrisnews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis