Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:32 | 24/09/2019

Σε 26 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε μια 41χρονη δασκάλα χορού από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μια 15χρονη μαθήτριά της.

Σύμφωνα με τη Sun, η Lauren Debenedetta είχε σεξουαλική σχέση με την ανήλικη από το 2016, όταν η 15χρονη φοιτούσε στη σχολή χορού της 41χρονης.

Πώς αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη σχέση

H σχέση αποκαλύφθηκε όταν ο πατριός του κοριτσιού έπιασε την δασκάλα χορού γυμνή στο κρεβάτι της θετής του κόρης, σύμφωνα με την Sun.

Ήταν η μέρα που το κορίτσι είχε ζητήσει να μείνει σπίτι και να μην πάει στο σχολείο, γιατί δεν αισθανόταν πολύ καλά. Η δασκάλα τηλεφώνησε στη μικρή όταν έμαθε ότι θα έμενε σπίτι και της ζήτησε να περάσει να τη δει. Ο πατριός της 15χρονης επέστρεψε σπίτι απροειδοποίητα και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι η σχέση ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την εγγραφή της στη σχολή χορού.  Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η δασκάλα φώναζε συνεχώς την έφηβη στο γραφείο της για να τη ξεμοναχιάσει, τη φιλούσε στο στόμα και την άγγιζε στα απόκρυφα σημεία. Στη συνέχεια, η δασκάλα χορού έδωσε στη μαθήτριά της κι ένα κινητό τηλέφωνο ώστε να ανταλλάσσουν μηνύματα.

Το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι υπήρξαν αρκετές σεξουαλικές επαφές ανάμεσα σ' εκείνη και την δασκάλα της, τόσο στα σπίτια όσο και το στούντιο χορού.

Η δασκάλα χορού βρέθηκε ένοχη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

 newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis