Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:52 | 02/03/2016

Στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν οπαδοί του ΠΑΟΚ δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας, που διακόπηκε δύο φορές και ενώ ο Ολυμπιακός προηγούνταν με 1-2, στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια τόσο έξω όσο και μέσα στο γήπεδο.

Μπήκαν μέσα οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη θύρα 4 και ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικούς. Χημικά και δεκάδες φωτοβολίδες συνθέτουν το σκηνικό της βίας ενώ χούλιγκανς σπάσανε καθίσματα και τα εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών. Μάλιστα άναψε φωτιά μέσα στο γήπεδο και χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος.

Ο Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και είχε  διαβουλεύσεις με αστυνομικούς, ώστε να ενημερωθεί για το τι πρόκειται να συμβεί για να σταματήσουν τα επεισόδια.

Πριν από τα σοβαρά επεισόδια ποτήρι με νερό προσγειώθηκε στην πλάτη του προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα και ο ρέφερι του αγώνα το παιχνίδι.

Δύο λεπτά μετά το γκολ του Φουστέρ για το 1-2, ένα μπουκάλι έφυγε από την εξέδρα και χτύπησε στην πλάτη τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος βρέθηκε για λίγο στο χορτάρι. Το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά και ξεκίνησε μετά τις απαραίτητες συστάσεις.

osfp

www.matrix24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis