Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 23/01/2022

Μετά από αρκετό καιρό δόθηκε η ευκαιρία σε αυτόν τον ταλαίπωρο λαό να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και με υπερηφάνεια να αντικρύσει τα RAFALE στον Αττικό ουρανό.

Γράφει ο

Χρήστος Δεγγεσστίνος

Η υποδοχή ήταν αυτή που αναμενόταν,η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία με ανυπομονησία περίμενε την άφιξη του νέου οπλικού συστήματος ,ενός υπερόπλου που επιτέλους μετά από μια δεκαετία θα άλλαζε τα ισοζύγια στους αιθέρες.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Η περιγραφή μου θα ταίριαζε απόλυτα σε μια τυπική ανταπόκριση ενός συντάκτη εφημερίδας, όμως θα μου επιτρέψετε ακόμη και τώρα να έχω τις ενστάσεις μου,σε μια διατύπωση που φαινομενικά θεωρείται κοινωνικά αποδεκτή.

Συμφωνώ ότι τα RAFALE μας δίνουν ένα προβάδισμα, μια υπεροπλία έναντι των γειτόνων μας,ένα προβάδισμα που όμως δεν το χάσαμε στιγμή χάρη στην αυταπάρνηση, την αυτοθυσία των πιλότων μας και όλων των πληρωμάτων εδάφους σε κάθε πτέρυγα μάχης στην Ελλάδα.

Όταν στην Ελλάδα υπογράφονταν τα μνημόνια το ένα πίσω από το άλλο, όταν οι “ΣΩΤΗΡΕΣ” κονταρομαχούσαν μεταξύ τους σε έναν άκομψο για εκείνους αγώνα άτιμων ιπποτών, εγκλωβισμένοι σε αυτήν την στρογγυλή τράπεζα που τα όρια της δε σου επιτρέπουν να έχεις επαφή με την πραγματικότητα όταν οι “τεχνοκράτες”  στο οικονομικό επιτελείο έβρισκαν την ΛΥΣΗ περικόβοντας τα πτητικά επιδόματα των πιλότων μας και δεν αναγνώριζαν τις υπερωρίες του προσωπικού εδάφους, εκείνοι έβαλαν πλάτη ,στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, τίμησαν την στολή τους και κράτησαν τον γόητρο της πολεμικής μας αεροπορίας.

Η οικογένεια της πολεμικής αεροπορίας νιώθει την ανυπομονησία της προσγείωσης κάθε μέρα, πέραν της άφιξης των RAFALE . Η προσμονή της επιστροφής του πιλότου σπίτι του είναι μοναχική και σε τρώει σαν σαράκι. Οι διοικητές στις πτέρυγες μάχης περιμένουν τα παιδιά τους να γυρίσουν από τις αποστολές τις οποίες αν και επικίνδυνες δεν μπορούν να μη τις αναθέσουν καθώς οι πιλότοι έχουν υπογράψει “συμβόλαιο” και η μόνη ρήτρα που τους δεσμεύει να εκτελούν με αυτοθυσία το έργο τους, είναι η αγάπη για την πατρίδα.

Μη λησμονάτε τους Ήρωές μας ,να τους τιμάτε να διδαχθείτε από την αξιοπρέπεια και την ανιδιοτέλεια τους επιτρέψτε στις “ριπές του ανέμου” (RAFALE)  να ξεσκεπάσουν την σκόνη της απραξίας δεκαετιών και η δίνη να έχει τέτοια δυναμική ικανή να παρασύρει στο πέρασμά της αστοχίες και παραλείψεις ανεύθυνων πολιτικών.

Ο λαός φρόντισε με το υστέρημά του σε εποχές οικονομικής κρίσης να ματώσει ακόμα περισσότερο χωρίς δεύτερη σκέψη να παρέχει στα παιδιά του ότι καλύτερο αναγνωρίζοντας την ηρωική προσφορά τους.

Μόνο η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ μπορεί να χρωματίζει τις δικές μας ριπές ανέμου , μόνο η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ στο Αιγαίο θα δίνει φιλιά.
Καλως ήρθατε RAFALE στο σπίτι σας , στο πάνθεον των ηρώων, στα χέρια των καλύτερων πιλότων του κόσμου.Τιμή στα χειριστήρια σας να έχετε τα γεράκια μας,θα ανακαλύψετε τα όρια σας.

Θα ανακαλύψετε τον Έλληνα μαχητή.

militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis