Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:21 | 30/12/2015
Φωτό: Η Τροχαία Εθνικών Οδών της Καλιφόρνια είναι η μεγαλύτερη πολιτειακή αστυνομική υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, με περισσότερους από 11.000 εργαζομένους, εκ των οποίων 7.500 είναι ορκισμένοι αξιωματικοί, σύμφωνα με τα στοιχεία του FBI.
 
Η Τροχαία Εθνικών Οδών της Καλιφόρνια πήρε την απόφαση να στραφεί από τα περίστροφα διαμετρήματος.357 Magnumσε ένα σύγχρονο ημιαυτόματο πιστόλι. Στα μέσα του 1990, το CaliforniaHighwayPatrol επιλέγει επίσημα το μοντέλο 4006 από τη Smith & Wesson ως το νέο υπηρεσιακό πιστόλι, και 25 χρόνια αργότερα είναι ακόμα στις πιστολοθήκες πάνω από 7.500 αστυνομικών.


25 χρόνια υπηρεσίας με έναν οργανισμό είναι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, αλλά το Smith & Wesson 4006 είναι ένα εντυπωσιακό πιστόλι που έχει αποδείξει την αξία του και πάλι στην υπηρεσία της μεγαλύτερης Πολιτειακής Αστυνομίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Με καθιερωμένη την αξιοπιστία και την αντοχή, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το 4006 να βρίσκεται στις πιστολοθήκες του CaliforniaHighwayPatrol (CHP) για αρκετό καιρό ακόμα. Δείτε ένα βίντεο με το πιστόλι S&W 4006 εδώ.

 

 

 

Το S&W 4006 διαθέτει ένα ανοξείδωτο μεταλλικό σκελετό και  κλείστρο, σκανδάλη διπλής ενέργειας, κάννη  4 ιντσών, ασφάλεια με μοχλό αφόπλισης σφύρας τοποθετημένη στο κλείστρο  και  γεμιστήρα χωρητικότητας 11 φυσιγγίων. Όλα τα S&W4006 πιστόλια διαθέτουν σταθερά Novakνυχτερινά σκοπευτικά. Ήταν ένα από τα νέα ημιαυτόματα πιστόλια 3ης γενιάς της S&W, σχεδιασμένο από το διάσημο οπλουργό WayneNovak. Το 4006 εισήγαγε το νέο φυσίγγιο .40 S&W.
 

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συνέβαλαν στη μεγάλη διάρκεια ζωής του 4006 με την Τροχαία Εθνικών Οδών της Καλιφόρνια. Είναι ένα από τα πολύ λίγα πιστόλια με θαλάμη για το φυσίγγιο .40 S&W που πραγματικά απολαμβάνεις στη βολή. Η ολομεταλλική κατασκευή προχωρεί σε μεγάλο βαθμό στην άμβλυνση της ενοχλητικής ανάκρουσης που σχετίζεται με το διαμέτρημα . 40 S&W, ενώ η σκανδάλη είναι πολύ καλή. Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό και αξιόπιστο. Ένας από τους λόγους που τα πιστόλια 3ης γενιάς  S&W είναι δημοφιλής είναι επειδή είναι χτισμένα σαν «άρματα μάχης». Το πιστόλι ενός αστυνομικού στην Καλιφόρνια θα μπορούσε να εκτεθεί στην αλμύρα του ωκεανού, σε λάσπη και πέτρες στα βουνά.
 
Τέλος, δεν είναι παράλειψη αν αναφέρουμε το κόστος. Η Καλιφόρνια πραγματικά δεν ήθελε να δαπανήσει χρήματα σε κρατικό επίπεδο στα σώματα ασφαλείας, και η μεταγωγή 7.500 αστυνομικών από τη μία πλατφόρμα στην άλλη θα συνεπαγόταν τεράστια έξοδα. Δεδομένου ότι δεν είναι μια δαπάνη που πρόκειται να θέλουν να πραγματοποιήσουν, είναι πιθανώς ένα καλό πράγμα ότι το 4006 είναι ένα εξαιρετικό πιστόλι.
 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis