Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 06/09/2018

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Κωνσταντίνου Μαλικόπουλου, συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

"Διαβάζω με πολύ προσοχή τους πίνακες με τα ποσά των αναδρομικών που μας οφείλονται σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ (και όχι παροχών όπως θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι) και βλέπω αντιστοιχίες στο οφειλόμενο ποσό και στις υποτιθέμενες 24 δόσεις.

Δεν μπορεί δηλαδή π.χ. στο βαθμό του Λοχαγού να είναι περίπου 2500 € τα οφειλόμενα και η δόση ανά μήνα να είναι 30€ για 24 μήνες.
 
Επίσης θέλω να επισημάνω ότι εφόσον θα πρέπει να μας επιστραφούν τα ποσά μέχρι 31-12 -2016, θα πρέπει να υπολογιστούν και κάποιοι μήνες από το πρώτο 50% που μας επέστρεψαν.

Δηλαδή όταν μας δόθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση η επιστροφή το πρώτου 50% δεν είχαν υπολογιστεί οι μήνες που ακολούθησαν μέχρι την 31-12-2016.
 
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αντιπρόεδρο οικονομικών της ΠΟΑΣΥ και είμαι σίγουρος ότι θα εντοπίσει τα πραγματικά οφειλωμενα πόσα.

Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ. προσμένοντας να μην είναι πολλές οι δόσεις και βέβαια να γίνουν πράξη επιτέλους οι δικαστικές αυτές αποφάσεις."

Πηγή:  bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis