Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:00 | 19/01/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ροδόπης:

Τη Δευτέρα 17-01-2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της  Ένωσής μας, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου ΣΚΟΥΜΑ.

Στην συνάντηση καταθέσαμε υπόμνημα και ενημερώσαμε τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας, προκειμένου εξευρεθούν λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες της Ροδόπης αλλά και στη βελτίωση συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων στην περιοχή Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Εστιάσαμε ιδιαίτερα στο μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού το οποίο σε συνάρτηση με την υπεργασία που δημιουργεί τα τελευταία δύο έτη η ευθύνη ελέγχου τήρησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης της θανατηφόρας πανδημίας του κορονοϊού (όντας όμως ο μοναδικός κλάδος που παρέχει απλήρωτη υπεργασία καθώς τόσο οι υγειονομικοί, όσο και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας έχουν λάβει δύο φορές σχετικό επίδομα) επιφέρει την καταπόνηση του αστυνομικού προσωπικού μέσω της  καταπάτησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων, αλλά επίσης λειτουργεί σε βάρος της ποιοτικής αστυνόμευσης που εμείς οι αστυνομικοί επιθυμούμε να παρέχουμε στους συμπολίτες.

 

Αιτηθήκαμε :

Α) την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων  της Δ.Α.Ροδόπης, τηνεπέκταση καταβολής και στο αστυνομικό προσωπικό του Νομού Ροδόπης του επιδόματος των 100 ευρώ που με τον Ν.4472/2017 νομοθετήθηκε να λαμβάνει (λόγω πρόσθετων καθηκόντων διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών) το ένστολο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετεί ή αποσπάται στην Π.Ε. Έβρου και στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και εν συνεχεία  με τον Ν.4553/2018  επεκτάθηκε μόνο στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε Μονάδες Προκαλύψεως  και Μεθορίου Ηπείρου, Μακεδονίας και Θράκης, την επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ.Σαπών ή την μετεγκατάστασή του καθώς το υπάρχον κτίριο είναι σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση,

Β)την τοποθέτηση αλεξίσφαιρων υαλοπινάκων στο φυλάκιο της σκοπιάς έμπροσθεν του Τουρκικού Προξενείου, την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης με οχήματα που να διαθέτουν διαχωριστικό άθραυστο υαλοπίνακα προκειμένου για την ασφάλεια των συναδέλφων μας κατά τις προσαγωγές και μεταγωγές κρατουμένων,

Γ)την λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών - Δικαστηρίων Κομοτηνής και την  επάνδρωσή του με αστυνομικό προσωπικό από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τις νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες,

Δ) τηνδημιουργία Αστυνομικού Τμήματος Διαβατηριακού ελέγχου Νυμφαίας σε Ελληνικό έδαφος και την στελέχωσή του με αστυνομικό προσωπικό από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τις νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες,

Ε)την επιδιόρθωση - συντήρηση των δύο (02) εξομοιωτών διαχείρισης κρίσιμων περιστατικών (fatsU.S.A.) που υπάρχουν στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνήςκαι είναι μη λειτουργικοί εδώ και δέκα περίπου χρόνια

ΣΤ)την πλήρη συμμόρφωση της Διοίκησης της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θράκης με τις διαταγές του Αρχηγού μας που αφορούν στην ανεύρεση και προσδιορισμό ειδικών χώρων κράτησης καραντίνας  νοσούντων από κορονοϊό κρατουμένων αλλά και για τα ύποπτα κρούσματα καθώς και τήρηση των εντολών – οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. οι οποίες αφορούν στην υγειονομική διαχείριση των κρατουμένων στα Αστυνομικά Κρατητήρια.

Επίσης κάναμε αναφορά σε καυτά κλαδικά μας ζητήματα που αφορούν μεταξύ άλλων στην αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως Επικίνδυνο, στην αύξηση του πλαφόν των ωρών νυχτερινής απασχόλησης από 48 σε 64, στην χορήγηση Επιδόματος Παραμεθορίου σε όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε νομούς της πατρίδας μας που είναι κοντά σε σύνορα και τέλος στην αναγκαιότητα της αύξησης του αριθμού των εισακτέων στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων σε τουλάχιστον 1000 άτομα κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος.

Ο κ. Υπουργός αφουγκραζόμενος τα προβλήματά μας, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, δηλώνοντας πως από την πλευρά του θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Υπουργό για το ενδιαφέρον που επέδειξε όσον αφορά στα θέματα που ταλανίζουν τα μέλη μας και αναμένουμε την δρομολόγηση της επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων μας.

 

                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 

ΠΡΟΣ : Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Αξιότιμε κ .Υπουργέ,

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, με το παρόν υπόμνημα επιθυμεί να σας ενημερώσει για τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας και τα οποία ανακύπτουν από τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες της Δ.Α. Ροδόπης σε συνδυασμό με τις σοβαρές ελλείψεις αστυνομικού προσωπικού.

    Σας γνωρίζουμε ότι από τις 486 συνολικά οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης, οι 44 εξ΄αυτών  είναι κενές. Εάν σε αυτόν τον αριθμό προστεθούν οι 51 συνάδελφοί μας οι οποίοι έχουν αποσπαστεί προς ενίσχυση Υπηρεσιών άλλων Διευθύνσεων Αστυνομίας, Σχολής Αστυφυλάκων – Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. κ.λ.π., τότε διαπιστώνεται ότι καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στα αστυνομικά μας καθήκοντα με 95 Αστυνομικούς λιγότερους από αυτούς που το οργανόγραμμά μας προβλέπει ότι χρειάζονται για να λειτουργούν εύρυθμα οι Αστυνομικές μας Υπηρεσίες και να απολαμβάνουν οι κάτοικοι της Ροδόπης ποιοτική αστυνόμευση, οπότε κρίνεται αναγκαία η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων . 

Η Δ.Α. Ροδόπης καλείται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, ήτοι :

Α) η διαχείριση του φαινομένου της ολοένα αυξανόμενης εισόδου – διακίνησης παράνομων μεταναστών στη Χώρα καθότι είμαστε όμοροι του Ν. Έβρου που αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου αυτών

Β) η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας (κλοπές, διαρρήξεις κ.λ.π.)

Γ) η έξαρση της χρήσης - διακίνησης ναρκωτικών, η ύπαρξη ισχυρών πυρήνων - οργανώσεων του αναρχικού- αντεξουσιαστικού χώρου

Δ) η ύπαρξη μεγάλης παραλιακής ζώνης η οποία κατά τους θερινούς μήνες παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα και εκ των πραγμάτων χρήζει αυξημένης ανάγκης αστυνόμευσης

Ε) η πολυπολιτισμικότητα του πληθυσμού

ΣΤ) η ύπαρξη πλήθους στόχων αστυνομικού ενδιαφέροντος εξαιτίας  του γεγονότος πως η Κομοτηνή είναι  η έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης-  της Π.Ε. Ροδόπης - του Εφετείου Θράκης -του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο οποίο φοιτούν περίπου 12.500 φοιτητές - της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. -  της Σχολής Αστυφυλάκων - του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής -  των δύο Ταξιαρχιών ( ΧΧΙ Τ.Θ.Τ. και 29ης ΤΑΞ.ΠΖ.) - του Γενικού Τουρκικού Προξενείου - του Γενικού Καταστήματος Κράτησης

Ζ) η  από 09-09-2013   λειτουργίατου Μεθοριακού Σημείου Διαβατηριακού Ελέγχου Νυμφαίας, που αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισόδου επισκεπτών ανάμεσα στα επτά σημεία της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και καλείται να ανταπεξέλθει στη διαχείριση αριθμού επισκεπτών πάνω από το 40% του συνόλου των αφιξοαναχωρήσεων που σημειώνονται  σε επίπεδο Περιφέρειας. Για την εν λόγω υπηρεσία ,σας ενημερώνουμε ότι είναι εξαιρετικά υποστελεχωμένη σε ανθρώπινο δυναμικό και η διάθεση των αστυνομικών για εκτέλεση υπηρεσίας γίνεται χωρίς υπηρεσιακό οπλισμό καθώς στεγάζεται εντός Βουλγαρικού εδάφους.

 

Σε όλα τα παραπάνω, ήρθε να προστεθεί η ευθύνη ελέγχου τήρησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης της θανατηφόρας πανδημίας ,η οποία δυστυχώς  εδώ και μήνες ανεβοκατεβάζει  την περιοχή μας στο «κόκκινο», σημειώνοντας ιδιαίτερα μεγάλους αριθμούς νόσησης αλλά και απώλειας ζωής  πολιτών και αστυνομικών.

Για  την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων  μας , αιτούμαστε την συνδρομή σας με την εκ μέρους σας εκδήλωση των αναγκαίων ενεργειών , ώστε να τύχουν θετικής αντιμετώπισης τα ακόλουθα αιτήματα- προτάσεις μας:

1. Με το άρθρο 127 του Ν.4472/2017 νομοθετήθηκε η καταβολή επιδόματος ύψους εκατό (100) ευρώστο ένστολο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν ή αποσπώνται στην Π.Ε. Έβρου, στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, με το αιτιολογικό της ανάγκης ύπαρξης κινήτρων λόγω των ιδιόμορφων χαρακτηριστικών τους και των πρόσθετων καθηκόντων διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών με τα οποία έχουν επιφορτιστεί.

Στη συνέχεια και με τον Ν. 4553/2018 το δικαίωμα λήψης του ανωτέρω επιδόματος επεκτάθηκε για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε Μονάδες Προκαλύψεως και Μεθορίου Ηπείρου, Μακεδονίας και Θράκης, εξαιρώντας και αδικώντας κατάφορα το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετεί στις αντίστοιχες περιοχές και μεταξύ αυτών, τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο Νομό Ροδόπης.

Παρακαλούμε για την  άμεση παρέμβασή σας προς τα συναρμόδια Υπουργεία για την επέκταση καταβολής του επιδόματος των 100 ευρώ και στους Αστυνομικούς που υπηρετούν ή αποσπώνται στον Νομό Ροδόπης, καθώς είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούμε στη Ροδόπη έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε ιδιαίτερα μεγάλες και ολοένα αυξανόμενες ροές παρανόμως εισερχομένων στη Χώρα μας μεταναστών.

2.Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών είναι σε ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση και πρέπειάμεσα να γίνουν οι αναγκαίες επισκευές ώστε η δομή , η στερεότητα ,η αντοχή και η ευστάθειά τους να είναι σύμφωνες με τον Κτιριακό Κανονισμό και τις λοιπές σχετικές διατάξεις που αφορούν στις προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής που απαιτείται για το είδος χρήσης τους, σύμφωνα και με όσα προβλέπονται στο Π.Δ. 16/96 «Ελάχιστες προδιαγραφές ασφαλείας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την οδηγία 89/654 ΕΟΚ».

3.Αναγκαιότητα  τοποθέτησης  αλεξίσφαιρων υαλοπινάκων στο φυλάκιο της  σκοπιάς που βρίσκεται  έμπροσθεν του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

 

4.Στην παρ. 2 του  άρθρου 11 του Π.Δ. 45/2008 , αναφέρει ρητά ότι

 

« Τα οχήματα με τα οποία γίνονται συλλήψεις ή προσαγωγές πολιτών φέρουν σταθερό και άθραυστο υαλοπίνακα για το διαχωρισμό των πίσω καθισμάτων.»

Πάρα ταύτα στη  Δ.Α. Ροδόπης , κανένα από τα οχήματα με τα οποία γίνονται συλλήψεις ή προσαγωγές πολιτών  δεν φέρει τον προβλεπόμενο διαχωριστικό υαλοπίνακα, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί μας να εκτίθενται σε όλους τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί για την ασφάλεια της μεταγωγής ή προσαγωγής, αλλά   και των συναδέλφων μας που διατάσσονται να τις εκτελούν.

Επιπλέον όμως στην εποχή της θανατηφόρου πανδημίας που βιώνουμε το τελευταίο έτος, η μη ύπαρξη διαχωριστικών υαλοπινάκων στα εν λόγω υπηρεσιακά οχήματα , αποτελεί παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στα μέτρα κατά της διασποράς του covid-19  και είναι αυτονόητο ότι εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των συναδέλφων μας , καθώς αυξάνει κατακόρυφα τον κίνδυνο να εκτεθούν στον ιό και να νοσήσουν.

Αίτημά μας είναι να εξοπλιστούν άμεσα όλα τα εν λόγω οχήματα της Δ.Α Ροδόπης με άθραυστο υαλοπίνακα για διαχωρισμό των πίσω καθισμάτων.

5.Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α. Ροδόπης και  του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής προκειμένου για την εύρυθμη λειτουργία τους .

6. Με το Π.Δ. 25/11.04.2011 ιδρύθηκε το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να λειτουργεί, κυρίως λόγω της μη εύρεσης κατάλληλων κτιριακών εγκαταστάσεων. Η λειτουργία όμως της εν λόγω Υπηρεσίας αποτελεί  άμεση αναγκαιότητα δεδομένης της λειτουργίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής και του Εφετείου Θράκης.

Αιτούμαστε την επίσπευση των διαδικασιών εξεύρεσης κατάλληλων χώρων στέγασης του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής , προκειμένου για την άμεση λειτουργία του  και την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεών  του, με αστυνομικό προσωπικό που θα προέρχεται από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  για τη στελέχωση των Νεοϊδρυθέντων Υπηρεσιών .

7. Δημιουργία  Αστυνομικού  Τμήματος  Διαβατηριακού Ελέγχου Νυμφαίας  σε Ελληνικό έδαφος, με προσδιορισμό τουλάχιστον 35 οργανικών θέσεων χαμηλόβαθμου προσωπικού,  με παράλληλη ισάριθμη αύξηση των οργανικών θέσεων της Δ.Α. Ροδόπης και κάλυψη των κενών οργανικών θέσεών  του, με αστυνομικό προσωπικό που θα προέρχεται από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  για την στελέχωση των Νεοϊδρυθέντων Υπηρεσιών.

8. Στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής υπάρχουν δύο εξομοιωτές διαχείρισης κρίσιμων περιστατικών (fatsU.S.A.)  , οι οποίοι κρίνονται  απολύτως απαραίτητοι για την ποιοτική εκπαίδευση των δοκίμων στην χρήση όπλων κ.λ.π., καθώς τα σενάρια περιστατικών βοηθούν στην απόκτηση ουσιώδους και πολύτιμης εμπειρίας των εκπαιδευομένων αστυνομικών στον έλεγχο προσώπων και οχημάτων , επιτρέπουν την απρόσκοπτη εκπαίδευση των δοκίμων καθώς αυτή γίνεται σε κλειστό χώρο και άρα ανεμπόδιστα από τις δύσκολες  καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας , αλλά επιπλέον εξοικονομούνται χρήματα από τα φυσίγγια και άλλα αναλώσιμα που απαιτούνται για την εκπαίδευση και τις βολές σε εξωτερικό χώρο ,όπως αυτές πραγματοποιούνται σήμερα. Οι εξομοιωτές όμως δεν είναι λειτουργικοί (ο ένας εξ αυτών από το έτος 2012 και ο δεύτερος εξαρχής που μεταφέρθηκε από το Τ.Δ.Α. Καρδίτσας το έτος 2019). Αίτημά μας αποτελεί να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η έγκριση των απαιτούμενων δαπανών για την αποκατάσταση της λειτουργίας τους.

9. Στο πνεύμα της προστασίας της υγείας και της ζωής του αστυνομικού προσωπικού , από την θανατηφόρα πανδημία, θεωρούμε ότι είναι  άμεσα αναγκαία η πλήρη συμμόρφωση της Διοίκησης και σε επίπεδο ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. με τις  υπ΄αριθ. 1507/20/589931 από 18-03-2020, 1647/20/1790057 από 23-08-2020 και 1005/20/2475513 από 10-11-2020 Διαταγές του Αρχηγού μας  προς τις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις  χώρας και Διευθύνσεις Αστυνομίας χώρας  , όπου μεταξύ άλλων , διατάχθηκε  εγκαίρως και επανειλημμένως στους αποδέκτες «Προβείτε σε ειδικό σχεδιασμό διαχείρισης-διαλογής κρατουμένων με τη δημιουργία χώρων εφεδρείας, όπου είναι εφικτό στην ίδια Υπηρεσία ή μεταξύ Υπηρεσιών, σε ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α., Διευθύνσεις και Τμήματα Αλλοδαπών και Μεταγωγών και κρατητήρια αστυνομικών Υπηρεσιών», «Για την ανεύρεση ειδικών χώρων κράτησης για τα ύποπτα κρούσματα και  για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί. Για το σκοπό αυτό να ληφθούν ειδικά μέτρα διαχείρισης των κρατουμένων, τόσο κατά το χρονικό διάστημα παραμονής τους στα  κρατητήρια, όσο και κατά τις μετακινήσεις/μεταγωγές αυτών, τηρώντας αυστηρά τις εντολές-οδηγίες της Διεύθυνσης Υγειονομικού/Α.Ε.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ.» και «Εκδηλώσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τήρηση της καθαριότητας και την απολύμανση, σε περίπτωση διαπίστωσης υπόπτου κρούσματος, τόσο των χώρων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, όσο και των χώρων κράτησης, μεριμνώντας παράλληλα, για την ανεύρεση , ως έχει ορισθεί, ξεχωριστών χώρων κράτησης, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί. ».

Όμως πέραν των τοπικών προβλημάτων, υπάρχουν καυτά κλαδικά ζητήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες αστυνομικούς και ενώ θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί χθες, δυστυχώς ακόμη παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί διαρκώς θύματα, χωρίς να εξαιρείται ούτε η περίοδος της φονικής επέλασης της πανδημίας του covid-19, εξακολουθεί να μην είναι αναγνωρισμένο ως Επικίνδυνο το λειτούργημα που επιτελεί αυτό, να μην έχει αυξηθεί το πλαφόν της νυχτερινής απασχόλησής του από 48 σε 64 ώρες, να μην έχει εκδοθεί το νέο Π.Δ. που αφορά την αποζημίωση των οδοιπορικών του εξόδων βάσει των διατάξεων του ν.4336/2015, να μην έχει διευρυνθεί το επίδομα παραμεθορίου σε όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε νομούς της πατρίδας μας που είναι κοντά σε σύνορα, καθώς και να μην έχουν υλοποιηθεί διαχρονικά και επίκαιρα οικονομικά αιτήματα του Κλάδου μας. Επιπλέον των ανωτέρω, θέση μας είναι ότι καθίσταται απόλυτη αναγκαιότητα η αύξηση του αριθμού των εισακτέων στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας μέσω του θεσμού των Πανελληνίων Εξετάσεων, σε τουλάχιστον 1000 άτομα κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος.

Ελπίζουμε να σταθείτε αρωγός μας στην επίλυση των ανωτέρω κλαδικών και τοπικών προβλημάτων μας και να στηρίξετε έμπρακτα την δικαίωσή τους, γεγονός που θα αναβαθμίσει τις συνθήκες εργασίας των μελών μας σε Πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και την ποιότητα της αστυνόμευσης στον Νομό Ροδόπης.

                                                           

                                                            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 


 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis