Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 28/01/2022
Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, τον Αντιπρόεδρο και τον Ταμία, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ Παπαστεργίου Δημήτριο στο Γραφείο. Παρόντες κατά την συνάντηση ήταν και ο συνάδελφος και τ. αντιδήμαρχος, Γιώργος Ζιώγας, καθώς και ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς.
 
Από την πλευρά μας, ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θέσαμε τα θέματα που απασχολούν το κλάδο μας και ιδίως τις εξελίξεις ως προς την υλοποίηση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην περιοχή του Ριζαριού, σε οικόπεδο που παραχωρεί ο Δήμος για το σκοπό αυτό. Από την πλευρά του ο κ. Παπαστεργίου μας πληροφόρησε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο η διαδικασία για την ολοκλήρωση της δωρεάς προς την Ελληνική Αστυνομία και θα σταθεί αρωγός σε οτιδήποτε απαιτηθεί για να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό, προς όφελος πρωτίστως της τρικαλινής κοινωνίας, αλλά και κατ’ επέκταση της Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αναγνώρισης των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών, προτάθηκε από την πλευρά μας δοθούν, ως ελάχιστος φόρος τιμής για την θυσία τους, ονόματα σε οδούς του Δήμου Τρικκαίων τρικαλινών αστυνομικών που έπεσαν εν ώρα Υπηρεσίας (ιδίως αναφέρονται ο Ειδικός Φρουρός Σκυλογιάννης Γεώργιος και ο Αρχιφύλακας Κουτσοδήμος Θεόδωρος). Ο κ. Δήμαρχος μας γνώρισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική αυτή η κίνηση και μας προέτρεψε να προβούμε άμεσα στην υποβολή αιτήματος, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα. 
 
Κατόπιν αυτών θα προβούμε άμεσα σε όσες ενέργειες απαιτηθούν, για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία αυτή και να τιμήσουμε τους πεσόντες στο καθήκον συναδέλφους μας, ούτως ώστε οι συνδημότες μας αλλά κυρίως οι νεότερες γενιές, να μη λησμονούν την θυσία τους για την κοινωνική ευημερία. Άλλωστε όπως γράφει και ο Αρ. Βαλαωρίτης στο ποίημα του:
 
«Του αντρειωμένου ο θάνατος δίνει ζωή στη νιότη».». 
 
                       
Με τιμή
                     
Για το Δ.Σ. 
 
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗΣ
 
Ο ΓΕΝ:ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΜΗΤΣΙΚΌΣ ΛΆΜΠΡΟΣ
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis