Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 24/02/2017

Ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» είναι μία από τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές τριλογίες που έχουν δημιουργηθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως πολλοί ηθοποιοί δεν αντιλήφθηκαν πόσο εκπληκτικό θα ήταν το πρότζεκτ και γι' αυτό, απέρριψαν βασικούς ρόλους στο έργο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ούμα Θέρμαν, γνωστή από τους ρόλους της σε ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, δήλωσε ότι μετάνιωσε που απέρριψε την πρόταση του Νεοζηλανδού σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου, Πίτερ Τζάκσον. Μιλώντας στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ «Late Show» η πρωταγωνίστρια του «Kill Bill» αποκάλυψε ότι μετάνιωσε επειδή απέρριψε το ρόλο της Έογουιν, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Μιράντα Ότο, σύμφωνα με το Variety.

«Ήταν πριν από πολύ καιρό και θεωρώ ότι ήταν μία από τις χειρότερες αποφάσεις που έλαβα ποτέ. Αλλά μόλις είχα γεννήσει το πρώτο μου παιδί, και νομίζω ότι ήμουν λίγο κλεισμένη στο σπίτι» είπε η ηθοποιός. Όταν ο Κόλμπερτ μεγάλος θαυμαστής της τριλογίας, σημείωσε ότι τα γυρίσματα διήρκεσαν πάνω από τρία χρόνια, η Ούμα Θέρμαν πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν λίγο άγνωστο για μένα, αλλά πραγματικά είναι κάτι που μετανιώνω».

www.star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis