Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:15 | 27/11/2014

 

Συνάντηση με τον πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Ζιαζιά είχε πριν από μερικές ημέρες ο Κώστας Καραμανλής. Ο στρατηγός κλήθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό στο πολιτικό του γραφείο και ο Αρχηγός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.

Η ατζέντα της συνάντησης όπως και το ίδιο το ραντεβού κρατούνται ως επτασφράγιστα μυστικά!

Ο πρώην πρωθυπουργός λένε οι πληροφορίες του Onalert.gr τα είπε για πάνω από μια ώρα με τον πρώην Αρχηγό.

Γιατί κάλεσε στο γραφείο του ο Καραμανλής τον Ζιαζιά; Προφανώς γιατί τον εκτιμά και ήθελε να ακούσει τις απόψεις του. Βέβαια η πρόσκληση στον Ζιαζιά δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Ήταν ο μόνος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου που τα “βρόντηξε” και παραιτήθηκε μόλις η κυβέρνηση τον πίεσε για να κάνει κρίσεις κατά παραγγελία. Και το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση ήταν -και είναι- της ΝΔ κυρίως με στήριξη από το ΠΑΣΟΚ.

Για να καλεί πάντως στρατιωτικούς στο γραφείο του ο Καραμανλής -δεν γνωρίζουμε αν έχουν κληθεί κι άλλοι- θα πρέπει να ανησυχεί σφόδρα για τα εθνικά θέματα και ειδικά τα ελληνοτουρκικά.

Αν και δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τον Ζιαζιά, είναι βέβαιο ότι ο στρατηγός θα του είπε την πάσα αλήθεια. Αυτό προφανώς ήθελε και ο πρώην πρωθυπουργός γι΄ αυτό και δεν απευθύνθηκε σε κάποιους εν ενεργεία.

onalert

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis