Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 28/04/2021

Στη σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου, καθώς στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η σχετική εισήγηση της δημοτικής Αρχής, αλλά και ο κανονισμός λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας.

«Συστήνουμε τη Δημοτική Αστυνομία με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, τη σωστή λειτουργικότητα της πόλης, αλλά και την εποπτεία όλων των δημοτικών και κοινόχρηστων χώρων», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου και συνέχισε: «Το Μαρούσι είναι ένας μεγάλος μητροπολιτικός δήμος και αποκτά τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που χρειάζεται για να διοικείται σωστά και να νιώθουν, κάτοικοι και εργαζόμενοι, πως ζουν σε μία σύγχρονη πόλη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παιδί & Ασφαλές Διαδίκτυο - Nέο σεμινάριο του Katalinas Life Events


Σχετικά με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, ο κ. Αμπατζόγλου είπε πως «έχει ως στόχο την εκπόνηση σχεδίων δράσης για την προώθηση και διασφάλιση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, αλλά και την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου της γυναίκας σε καίριους τομείς της πόλης μας», ενώ αναφερόμενος στο θέμα των σχολικών μονάδων, σχολίασε:

«Η θετική εξέλιξη αφορά στην ευόδωση των προσπαθειών μας και έγκριση από τον ΟΣΚ για την ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων για το 11ο Δημοτικό Σχολείο και το 12ο Νηπιαγωγείο, καθώς και για το 6ο Λύκειο. Σημειώνουμε πως θα προχωρήσουμε σε διαβούλευση με τη σχολική κοινότητα και θα συνεχίσουμε μόνο με τη διασφάλιση των αντιπλημμυρικών έργων που αφορούν στο Ρέμα Σαπφούς».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis