Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:55 | 24/12/2014

 

Το “ρουσφέτι” που ζήτησε η Υπολοχαγός Καταδρομών ,επικεφαλής της φρουράς στην Στρογγύλη ,από τον ΥΕΘΑ αποκάλυψε ο Νίκος Δένδιας στους δημοσιογράφους. Ο ΥΕΘΑ είπε ότι αιφνιδιάστηκε μόλις είδε μια γυναίκα να του παρουσιάζεται ως η επικεφαλής μιας από τις πιο σημαντικές φρουρές της χώρας. Περισσότερο από αμηχανία την ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει κάτι γι΄ αυτήν. Ανέμενε προφανώς κάποιο αίτημα για καλύτερη μετάθεση,κοντά στο παιδί της. Τότε ήρθε η δεύτερη έκπληξη.

Η Υπολοχαγός του ζήτησε με δυνατή φωνή αν είναι δυνατόν να μετατεθεί στο Ειδικό Τάγμα Αλεξιπτωτιστών. Ο Δένδιας αν και πολύ φρέσκος τότε στο ΥΠΕΘΑ κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για “βυσματική” μετάθεση . Του το επιβεβαίωσε αμέσως ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς με μια λέξη όταν τον ρώτησε τι ακριβώς εστί ΕΤΑ: “Κόλαση” του είπε χαμογελαστά και εννοώντας φυσικά την σκληρή εκπαίδευση .

Μακάρι να ζήταγαν όλοι τέτοια ... "ρουσφέτια".

Η Υπολοχαγός των Καταδρομών είναι σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα ενός μικρού παιδιού. Ωστόσο η υπηρεσία στις Καταδρομές φαίνεται ότι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis