Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 26/09/2020

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ μετά από επικοινωνία και το σχετικό υπ. αριθμόν 90/20 από 25/09/2020 έγγραφό μας προς όλους τους Βουλευτές της Νοτιοανατολικής Αττικής, συναντήθηκε με την Βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών κα. Άννα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για το ζήτημα της ενίσχυσης των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, καθώς και για τη Διαταγή της Ηγεσίας αναφορικά με την κατανομή των νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων, σύμφωνα με την οποία η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττική ενισχύεται με μόλις έξι (6) αστυνομικούς σε σύνολο διακοσίων πενήντα έξι (256).

Η κα. Άννα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ είχε ήδη επικοινωνήσει με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ καθώς από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος της Ένωσης την είχε ενημερώσει και τηλεφωνικά για το ζήτημα που είχε ανακύψει, τονίζοντάς της πόσο μείζον είναι σε σχέση με την προστασία των πολιτών του Νοτίου Τομέα.

Μετά από λεπτομερή ενημέρωση η Βουλευτής διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ πως άμεσα εντός των επόμενων ημερών, θα καταθέσει σχετική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Επισημαίνεται πως η Ένωσή μας είχε προβεί σε παρελθόντα χρόνο σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενημερώσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, τον Αρχηγό του Σώματος, καθώς και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, θέτοντάς τους ως κυρίαρχο ζήτημα την έλλειψη προσωπικού σε αυτές, καθώς και την περαιτέρω αποδυνάμωσή τους με μέτρα σε άλλες Διευθύνσεις.

Ενέργειες οι οποίες δεν είχαν περιοριστεί μόνο σε ανακοινώσεις και έγγραφα, αλλά είχε πραγματοποιηθεί και συνάντηση του Προεδρείου με τον Υπουργό την 31/07/2020, στον οποίο είχε τεθεί μεταξύ των άλλων και η ανάγκη ενίσχυσης των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής με προσωπικό ενόψει των τοποθετήσεων των νέων αστυνομικών.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis