Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:00 | 06/11/2021

Το ετήσιο σεμινάριο επιμόρφωσης σε θέματα καυσίμων πραγματοποιήθηκε στη σχολή Ικάρων (ΣΙ), στην αεροπορική βάση Δεκέλειας.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον τομέα Θερμοδυναμικής, Προωθητικών και Ενεργειακών Συστημάτων της σχολής με τη συνεργασία και την υποστήριξη της διεύθυνσης Διασφάλισης Ποιότητας της διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ).

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η επιμόρφωση του προσωπικού των Χημείων και των φορέων της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που διαχειρίζονται θέματα τόσο αεροπορικού όσο και επίγειου καυσίμου (διακίνηση, έλεγχοι, διασφάλιση ποιότητας κτλ).

Την έναρξη του σεμιναρίου χαιρέτισαν ο διοικητής της ΣΙ, υποπτέραρχος Αντώνιος Βασιλείου και ο διευθυντής Γ' Κλάδου της ΔΑΥ, ταξίαρχος (Μ) Γεώργιος Στάμου.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 12 στελέχη της ΠΑ, 1 του Στρατού Ξηράς και 2 του Πολεμικού Ναυτικού στα οποία επιδόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης από τον ο κοσμήτορα της Σχολής, καθηγητή Πέτρο Κωτσιόπουλο.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου τα 15 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του διυλιστηρίου των Ελληνικών Πετρελαίων, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis