Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 20/06/2017

Η ενημέρωση που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας κ. Ζαχαρία Καρακώστα

"Προς ενημέρωση των συναδέλφων.

Πραγματοποιήθηκε εχθές 19/06/2017, συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Βοιωτίας με τον κ. Δ/ντη Δ.Α. Βοιωτίας, παρουσία και των δύο Υποδ/ντων, κατά την οποία υπήρξε ενημέρωση για την πρόθεση της Διοίκησης να αναδιοργανώσει τις ομάδες ΟΠΚΕ και ΟΕΠΤΑ, δημιουργώντας ένα ευέλικτο σχήμα το οποίο θα δύναται να ανταποκριθεί άμεσα όποτε καταστεί υπηρεσιακή ανάγκη.

Η θέση της Ενώσεως ταυτίζεται με τη λογική της ταχείας αντιδράσεως καθώς επίσης και της εμφανούς παρουσίας περιπολικών στο δρόμο προς αποτροπή, πρόληψη και άμεση καταστολή όποτεδήποτε χρειαστεί, με την προυπόθεση όμως να μην αποδυναμωθούν τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Στην πρόθεση αυτή της Διοικήσεως συνηγορούν άπαντες οι Δ/τες των υπηρεσιών πλην της Τροχαίας Αυτ/δρόμων και Α.Τ. Σχηματαρίου οι οποίοι εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους, για αποδυνάμωση των εν λόγω Υπηρεσιών.

Επίσης το μέτρο μεικτής περιπολίας για την περιοχή των Θηβών, θα εφαρμοστεί λόγω των συνθηκών μέχρι νεωτέρας,κατόπιν πρότασης του κ. Υποδ/ντή Δ.Α. Βοιωτίας και εγκρίσεως του κ Δ/τη του Τ.Α. Θηβών.

Από μέρους μας ενημερώσαμε τη Διοίκηση για την πρόθεση της Ενώσεως να συναντηθεί άμεσα με τον κ. Υπαρχηγό, ώστε να του εκφράσει αίτημα άμεσης ενίσχυσης της Δ.Α.Βοιωτίας με προσωπικό."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis