Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:25 | 16/05/2022

Tο Netflix σκοπεύει να εισαγάγει ένα νέο πακέτο συνδρομής με πιο χαμηλό κόστος, το οποίο όμως θα περιέχει διαφημίσεις μέχρι το τέλος του έτους, νωρίτερα από ότι είχε σχεδιαστεί, σύμφωνα με τους New York Times.

Η πρωτοπόρος του streaming σχεδιάζει επίσης να αρχίσει να αλλάζει την πολιτική κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης μεταξύ των συνδρομητών της περίπου ταυτόχρονα, ανέφερε η έκθεση, επικαλούμενη ένα εσωτερικό μήνυμα προς τους υπαλλήλους, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Το Netflix δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Η εταιρεία σημείωσε τον περασμένο μήνα την πρώτη της απώλεια συνδρομητών σε περισσότερο από μια δεκαετία, η οποία σηματοδότησε μεγαλύτερες απώλειες στο μέλλον, μια μεγάλη αλλαγή μετά την έκρηξη που κατέγραψε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η καθυστερημένη αύξηση των συνδρομητών οδήγησε το Netflix να σκεφτεί να προσφέρει μια έκδοση της υπηρεσίας σε χαμηλότερη τιμή με διαφημίσεις, επικαλούμενη την επιτυχία παρόμοιων προσφορών από τους ανταγωνιστές.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Reed Hastings, δήλωσε στην ανακοίνωση για τα κέρδη του Απριλίου ότι η εταιρεία θα «ξεκαθαρίσει (το σχέδιο) τα επόμενα ένα με δύο χρόνια».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis